Louis Tomlinson åpner opp i å avsløre ny profil: 'Hva har jeg egentlig gjort for å bidra her?'

Tomlinson deler følelsene sine rundt morens død og hans oppgang til stjernestatus Kreditt: Vivien Killilea/Getty Images for SiriusXM

I en nylig publisert profil åpner One Direction-bandkamerat Louis Tomlinson opp om kampene han møtte etter morens død og hans tid som medlem av det britiske superstjerne-boybandet.

Harry [Styles] fremstår som veldig kul. Liam [Payne] handler om å få publikum i gang, danse litt … og så er det meg, Tomlinson forteller The Guardian Tom Lamont etter å ha lagt merke til at Zayn Malik hadde den fantastiske stemmen og Niall Horan var fryktløs og nydelig.

Tomlinson ble berømt i 2010 da han og fire andre britiske tenåringer prøvde seg på stjernestatus på X Factor og dannet bandet som nå er mest kjent for hitlåter, inkludert Story of My Life og What Makes You Beautiful.

Til tross for den umiddelbare suksessen, innrømmer imidlertid Tomlinson at han hadde vanskelig for å føle seg komfortabel i bandet.

Du vet at jeg ikke sang en eneste solo på x Faktor , sier Tomlinson. Mange mennesker kan ta piss ut av det. Men når du faktisk tenker på hvordan det føles , står på scenen hver eneste uke og tenker: 'Hva har jeg egentlig gjort for å bidra her?'

Det brutalt ærlige intervjuet kommer mer enn et år etter at bandet kunngjorde sin hiatus, noe Tomlinson avslører at han var imot. Han sier at da de begynte å diskutere pausen, begynte Tomlinson akkurat å føle seg trygg på seg selv som sanger og utøver.

FRA PEN: Grammy-nyheter og -notater: Nominerte til årets album

Nå følger 25-åringen sin tidligere bandkamerat og tar fatt på en solokarriere.

Hvis du hadde spurt meg for et år eller 18 måneder siden: ‘Skal du gjøre noe som soloartist?’ hadde jeg sagt det absolutt ikke, innrømmer Tomlinson.

Kort tid etter morens død etter en terminal diagnose av leukemi tidligere i 2016, Tomlinson ga ut singelen sin Bare vent.

Believe In Magic Askepottball - Red Carpet Arrivals

I profilen åpner Tomlinson opp om sitt nære forhold til sin mor, Johannah Deakin, og hvordan de to frem til hennes bortgang hadde et ubrytelig bånd, med ett minne som skiller seg ut fra resten.

Jeg husker dagen jeg mistet jomfrudommen. Jeg hadde ikke engang fortalt det til noen av vennene mine, og jeg sa: 'Mamma? Jeg vet at dette er veldig rart. Men jeg må fortelle deg...’ Jeg husker at jeg tenkte at dette er en bisarr samtale å ha med moren din. Men det er et vitnesbyrd om hvor komfortabel hun gjorde meg, husker Tomlinson.

Mens Tomlinson forbereder seg på å gi ut en ny singel med den amerikanske sangeren Bebe Rexha, oppdrar han også sin 1 år gamle sønn Freddie Reign, som han hadde med Briana Jungwirth.

I januar feiret Tomlinson og familien Freddies første bursdag.

Når han ser tilbake, sier Tomlinson i profilen at han vet at moren hans er den virkelige grunnen til at han er der han er i dag: Jeg vil ikke påstå at dette er alt for meg, mamma. Men det var definitivt... Det var...