Lupita Nyong'o: Øyeblikket jeg følte jeg var vakker

PEOPLEs vakreste coverstjerne beskriver hvordan hun oppdaget kraften i sin egen skjønnhet – del nå historiene dine

Denne PEOPLE's Most Beautiful cover-stjernen har et bannerår. Hun har vunnet en Oscar for sin utbryterrolle i slave i 12 år , blendet Hollywood og omtrent alle andre med henne rød løper stil og er nytt ansikt til Lancôme .

Lupita Nyong'o, hyllet for sin skjønnhet, stil og ynde, forteller FOLK at hun ble klar over lokket hennes først som tenåring. Jeg var 16 og i Mexico i en liten by og uten tvil en av de eneste svarte i byen, sier hun. Jeg var på torget i byen og det var markedsdag og en venninne av meg gikk bort til meg med en venn av henne, som var fotograf. Han ble overrasket av meg og spurte meg om han kunne ta bildet mitt. Det var første gang jeg hadde tatt en fotoseanse og første gang noen noen gang hadde uttrykt interesse for å ta bildet mitt, og jeg følte meg ekstremt vakker.

Så kraftig jeg skjønner øyeblikket Nyong'o beskriver er noe alle kvinner kan identifisere seg med. Nå vil vi høre hva som får deg til å føle deg vakker. Legg ut en video og tag den #IFeelBeautifulWhen på Instagram, Vine eller Facebook for en sjanse til å se den på PEOPLE.com!