Makenzie Dustman gifter seg med Alum Phillip Chbeeb fra «So You Think You Can Dance»: «Livet begynte igjen»

  Kreditt: Makenzie Chbeeb/Instagram. https://www.instagram.com/p/CmRe70cLLq4/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D.
Foto: Makenzie Chbeeb/Instagram

Makenzie Dustman er offisielt gift med Philip Chbeeb !

På lørdag, sesong 10 av Så du tror du kan danse Stjernen Makenzie delte en karusell med bilder og videoer fra bryllupet hennes til andre alun Phillip som dukket opp på sesong 5 av showet, i en seremoni som fant sted i Lake Arrowhead, California tidligere denne uken.

'12.12.22. Verden stoppet opp et øyeblikk ... og livet begynte igjen ...,' skrev hun i Instagram-bildeteksten. ' Introduserer deg offisielt Chbeeb's 🥹🫀🫁✨🫂❄️.'

Så du tror du kan danse Alum Valerie Rockey gifter seg med kjæresten Ace Thor: 'Vi gjorde det'

Ett klipp fra innlegget viser de nygifte som står overfor hverandre ved alteret, iført helhvite ensembler under seremonien. Akkompagnert av snøfnugg som faller ned fra himmelen, i klippet, kan Makenzie sees holde en bukett blomster mens hun og Phillip hørte på bryllupsoffisienten.

Et øyeblikksbilde viser en selfie av paret som viser smilene sine til kameraet under den store dagen. Et annet lysbilde inkluderer et klipp av paret som deler et kyss og omfavner hverandre etter at de begge avla løftene sine.

Med profesjonelle dansere fra SYTYCD og Danser med stjernene strømmet inn i kommentarfeltet for å gratulere paret inkludert Hayley Erbert, Fik-Shun Stegall, Tabitha og Napoleon D'umo samt Hailee Payne, blant andre.

  Kreditt: Makenzie Chbeeb/Instagram. https://www.instagram.com/p/CmRe70cLLq4/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D.
Makenzie Chbeeb/Instagram

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på PEOPLEs gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

'Ren magi! Elsker dere begge så mye! 🤍,' skrev Erbert, mens Stegall kommenterte: 'Gratulerer 🎊.' Payne la til: 'Så glad i dere alle sammen!!! 💜💜.'

To dager før bryllupet sa Makenzie at hun og Phillip 'giftet seg med hverandre i en Melkite-katolske kirke 10 minutter fra huset vårt,' ifølge en bildetekst hun skrev over et bilde fra seremonien på Instagram-historien hennes.

'Philips pappabjørn ble oppvokst som Melkit i Libanon, og han og foreldrene hans og så videre, ble alle gift under denne samme religionen, gjennom den samme tilsiktede, hellige seremonien,' forklarte hun. 'For oss å være i stand til å følge i hans fotspor, var den mest kraftfulle, følelsesmessige tingen. Foreldrene våre og to bestevenner var ved vår side mens vi gjorde det.'

DWTS og SYTYCD Stjernen Brittany Cherry gifter seg med Bryan Agnew i Small Ceremony
  Kreditt: Makenzie Chbeeb/Instagram. https://www.instagram.com/p/CmRe70cLLq4/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D.
Makenzie Chbeeb/Instagram

Når det gjelder seremonien på mandag, delte Makenzie på sin Instagram-historie, 'vi ønsket å være i snøen, dvale i fjellet med familiene våre alle på samme sted.'

'Vi hadde en andre seremoni, i vår egen unike stil, med søsken fra nærmeste familie og bjørnen min som forrettet den...vi er VELDIG gift!!!' la hun til.

Arrangementet så også noen andre SYTYCD stjerner til stede inkludert Hokuto Konishi, Malice Miller, Paul Karmiryan og Jasmine Mason. Etter den spesielle dagen endret Makenzie etternavnet sitt til Phillips på Instagram.

RELATERT VIDEO: Disney Channel-stjernen Mollee Gray gifter seg med Jeka Jane i South Lake Tahoe-seremonien

I lys av SYTYCD alun Stephen 'tWitch'-sjef 's tragisk død denne uken i 40-årsalderen , la Phillip ut en lang hyllest på sin Instagram torsdag.

«Jeg giftet meg en dag før Twitch døde. Jeg følte at jeg tok et skritt mot å bli den mannen jeg alltid ønsket å være , og så tok den mannen sitt eget liv,' skrev han i notatet. 'Twitch forvandlet meg til en bedre mann, en mann mer verdig kvinnen jeg nå er gift med. Han var legemliggjørelsen av 'godt.'

Han tilbød sin støtte til Bosss familie, og skrev i bildeteksten, 'Vi holder deg i tankene våre. Størrelsen på dette tapet kan ikke forstås ... du har oss alle bak deg, som støtter og elsker deg på alle måter du trenger.'