Mariah Carey feirer som 'All I Want for Christmas Is You' topper Billboard Hot 100: 'We Did It'

Mariah Carey avslørte nylig at hun skrev 'All I Want for Christmas Is You' på omtrent 90 minutter. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Mariah Careys juleønske har kanskje nettopp gått i oppfyllelse!

Popstjernens feriehit, Alt jeg ønsker meg til jul er deg har toppet Billboard Hot 100-diagram på nr. 1 for første gang siden utgivelsen i 1994.

Gjorde vi det?????? Carey skrev på Twitter for å feire hennes store milepæl som svar på Billboard's tweet som kunngjør prestasjonen hennes. Sangerinnen delte et bilde av tweeten hennes på Instagramen hennes også, med takknemlige hender som bildetekst: ???.

Andre stjerner, inkludert Chance the Rapper, Ryan Reynolds og Kelly Ripa, viste sin støtte ved å kommentere det gledelige innlegget hennes. Fortjent hvert år i 25 år! Gratulerer Nydelig!️️️️️️️️, skrev Ripa. Chance the Rapper og Reynolds kommenterte med emojis ??????? og ???? hhv. Andy Cohen likte bildet. Billboard kommenterte også bildet og skrev Gratulerer! ?️??.

Careys fanfavorittsang havnet blant topp 10 for første gang i desember 2017. Den steg til nr. 3 i 2018 og har nå klatret til nr. 1, noe som gjør den til den første feriesangen som topper listen siden. The Chipmunk Song , av The Chipmunks, i 1958.

Mariah CareyMariah Carey | Kreditt: The LIFE Picture Collection via Getty

RELATERT: Mariah Carey dropper trailer for ny dokumentar om produksjonen av 'All I Want for Christmas Is You'

Sangeren feiret 25-årsjubileet for 1994-utgivelsen av albumet hennes [tempo-ecommerce src='https://www.amazon.com/Merry-Christmas-Mariah-Carey/dp/B000002A46' rel='sponsored' >ved å opptre i den siste episoden av Billy på gaten på mandag. Musikkikonet og Billy Eichner gikk en spasertur gjennom New York City og spurte folk tilfeldig om populære julesangtekster og mer.

Deltakerne vant alt fra menoraher til juletrær toppet med Glitter lydspor for å svare riktig på spørsmål. Carey skapte til og med en Hanukkah-busk av et knust juletre underveis.

RELATERT: Mariah Carey bringer ferieånd til intetanende New Yorkere Billy på gaten Utseende

Under henne Billy på gaten utseende, avduket Carey at hun skrev All I Want For Christmas Is You på omtrent 90 minutter.

Sangen har toppet Billboard's Liste over streaming av sanger i to påfølgende uker. Den tilbrakte en uke på nr. 1 for streaming sist ferie også. Sporet leder også Digital Song Sales-diagrammet. Carey skal gi ut en dokumentar med tittelen Mariah Carey Is Christmas: Historien om 'All I Want for Christmas Is You' for å gi et innblikk i sangens tilblivelse.

Careys høytidsplate ble først utgitt i oktober 1994 og er tidenes mest suksessrike julealbum, og selger 15 millioner eksemplarer over hele verden. I år ble albumet utgitt på nytt med nyere låter som Oh Santa! og The Star sammen med andre remikser.