Mark Madoffs enke: 'Jeg er ødelagt'

Familien vil privat sørge over Bernie Madoffs sønn, som begikk selvmord Kreditt: GI/BM/Getty

Kona til Bernie Madoffs sønn Mark, som hengte seg selv lørdag, har bedt om anstendighet og forståelse mens familien forbereder seg til minnesmerket hans.

Mark har blitt kremert og det vil være en privat sammenkomst for å hedre ham senere denne uken på et ikke avslørt sted, sa Mark Madoffs kone, Stephanie, i en uttalelse onsdag.

Min mann Mark tok sitt eget liv, og uansett hva du føler om min svigerfar og hans monstrøse forbrytelser, er Marks barn uskyldige ofre, og dette er tragisk for dem, la hun til. Jeg er knust og oppdrar nå to små barn alene. Jeg ber om at du viser anstendighet og forståelse overfor alle Marks barn og lar oss sørge privat.

Marks far vil imidlertid ikke være til stede.

Bernie Madoff har allerede sagt at han kommer til å sørge over sønnens død fra fengselet i North Carolina hvor han for tiden soner en 150 års dom for bedrageri.

Mark Madoff, 46, ble funnet hengende i et hundebånd i leiligheten sin med en 2 år gammel sønn som sov i naborommet lørdag, toårsdagen for farens arrestasjon for historiens største Ponzi-plan.

Bernie Madoff svindlet klienter for milliarder av dollar, men Mark Madoff hevdet at han ikke visste noe om farens feil.

Da jubileet nærmet seg, var Madoff-familien under press da en rettsoppnevnt bobestyrer anla en rekke søksmål for å prøve å få tilbake noen investorers penger.

Stephanie Madoff takket også venner og familie for at de har tatt kontakt etter ektemannens bortgang.

Jeg setter dypt pris på uttrykkene for inderlig sympati og støtte jeg har mottatt de siste dagene fra så mange mennesker som kjente og elsket Mark, sa hun. Jeg vil savne ham og elske ham for alltid.

Med rapportering av LIZ MCNEIL