Megan Fox og Machine Gun Kelly dobbel date med Travis Barker, Kourtney Kardashian etter VMAs

Megan Fox og Machine Gun Kelly nøt en lavmælt middagsdate med Kourtney Kardashian og Travis Barker etter at begge parene deltok på MTV Video Music Awards i Brooklyn, New York Megan Fox og Machine Gun Kelly går sammen med Kourtney Kardashian og Travis BarkerKreditt: JosiahW/BACKGRID

Det var parkveld for Megan Fox og Machine Gun Kelly da de ble sammen med Travis Barker og Kourtney Kardashian for å slappe av etter søndagens 2021 MTV Video Music Awards.

De berømte duoene ble gjenforent etter at arrangementet ble avsluttet for å nyte middag sammen i New York City. Fox (35) og rapper-kjæresten hennes (31) ble fotografert mens de spiste og pratet på en restaurant med Barker (45) og Kardashian (42).

Alle fire hadde endret seg fra VMAs røde løper-utseende til middag, med Kelly iført et helt lilla ensemble med en glitrende skjorte, fiolette bukser og piggsko, mens Fox hadde på seg en glitrende minikjole og sølvfargede hæler.

Kardashian ble fotografert i en blå blomstret topp sammen med svarte skinnbukser og røde hæler. Barker holdt den uformell i en hvit tank, en lue og svarte bukser med piggknær.

Megan Fox og Machine Gun Kelly går sammen med Kourtney Kardashian og Travis BarkerKreditt: Diggzy/Jesal/Shutterstock

I SLEKT: Megan Fox kaller Machine Gun Kelly sin 'Tvillingflamme' i første felles intervju

Den uformelle middagen fulgte en begivenhetsrik kveld for parene - som fikk en omstridt start for Kelly, nærmere bestemt. Rapperen, som fremførte sin nye singel på showet med assist fra Barker på trommer, var involvert i en krangel på VMAs røde løper med MMA-fighter Conor McGregor.

McGregor ropte på Kelly og Fox, en programleder for natten, og svingte stokken mot Kelly. Mens de to mennene kom ansikt til ansikt under krangelen, ble McGregor holdt tilbake av sikkerhetskontrollen før interaksjonen kunne eskalere ytterligere.

Også på VMAs markerte Kardashian og Barker en forholdsmilepæl da de poserte sammen for deres første røde løper-opptreden som et par. Barker og Kardashian ankom i matchende helsvarte ensembler. Paret stilte ut sin PDA for kameraene, kysset og holdt hender mens de gikk på den røde løperen.

Kreditt: BACKGRID

I SLEKT: Kourtney Kardashian og Travis Barker ser ut under Eiffeltårnet: «For alltid er ikke lenge nok»

Inne i seremonien slo Kardashian og Fox seg sammen for å introdusere kjærestene deres, som fremførte Kellys nye singel 'Papercuts' sammen.

«Jeg er en stor fan av denne neste utøveren. Jeg har sett ham vokse, og ikke bare som artist, men også som person, sa Fox på scenen i forkant av Kellys opptreden.

Kardashian ga en shout-out til Barker og la til: 'Jeg er også en fan, og jeg synes trommeslageren hans er superhot,' før Fox fortalte publikum: 'New York, jeg trenger at du blir ekstra høy for fremtiden vår. baby pappaer.'

I SLEKT: Megan Fox har på seg en gjennomsiktig kjole som kommer til 2021 MTV VMA med maskingevær Kelly

Fox og Kelly møttes først på settet til filmen deres Midnatt i Switchgrass og har vært romantisk knyttet siden sommeren 2020, da Kelly gjorde forholdet deres offisielt med en Instagram-innlegg sa at han hadde 'ventet i evigheten' for å finne Fox.

Kardashian og Barker, som var venner lenge før ting ble romantiske, har vært sammen siden januar, og gikk offentlig ut med forholdet deres i februar.

De to parene ser ut til å ha blitt nære det siste året, og paret seg sammen for flere doble dater. I mars ble Kardashian og Barker med Kelly og Fox for et UFC 260-arrangement i Las Vegas. Og bare én måned senere, i april, hjalp Barker og Kardashian å feire Kellys bursdag med Fox da alle fire deltok på en restaurant sammen for å markere anledningen.