Meghan Trainor, Joshua Bassett og Chris Olsen feirer alle bursdagene sine sammen med et morsomt Instagram-innlegg

  Meghan Trainor, Joshua Bassett og Chris Olsen feirer alle bursdagene sine sammen
Joshua Basset, Meghan Trainor og Chris Olsen. Foto: Meghan Trainor Instagram

Det er en bursdagstrio!

Meghan Trainor , Joshua Bassett og Chris Olsen markerte sine felles bursdager med en helrosa feiring torsdag 22. desember.

På bilder som «Made You Look»-sangerinnen — som fylte 29 — delte på Instagram, poserte hun sammen med Bassett og Olsen foran rosa og klare ballonger der det sto «Happy Birthday MT + Co». Trioen hadde på seg matchende rosa hettegensere som inneholdt et tilbakevendingsbilde med bursdager på og svarte bukser.

Olsen feiret sin 25-årsdag mens Bassett ble 22 år.

Al Sharpton overrasker Samuel L. Jackson med bursdagskake på scenen på Broadways 'The Piano Lesson'

' Elsket å dele en livmor med disse to! Gratulerer med dagen @chrisolsen og @joshuatbassett og meee🥰 🎁💖, skrev Trainor underteksten

Olsen tok feiringen videre i kommentarfeltet og skrev: 'Jeg har aldri elsket å dele en bursdag mer 🥹'

TikTok-stjernen delte også karusellen på sin egen Instagram-side og proklamerte i bildeteksten, ' DET ER VÅR BURSDAG #steinbukkens sesong '

Christina Aguilera og forlovede Matthew Rutler feirer hennes 42-årsdag med en helikoptertur i Vietnam

Han fortsatte med å legge ut en morsom og optimistisk video av ham som danser med Bassett og Trainor til en remikset versjon av Katy Perry 2013-hiten «Birthday».

'Bare en av de beste bursdagene jeg har hatt på mange år. #25 @meghantrainor @joshuatbassett ', undertekst han innlegget.

En dag før bursdagen deres delte Olsen og Trainor et spesielt øyeblikk som sangerens sønn Riley , 22 måneder, sa Olsens navn for første gang .

RELATERT VIDEO: Adele Serenades Hennes kjæreste Rich Paul for hans 41-årsdag

I et innlegg som er delt på Olsens Instagram, holder Trainor smårollingen og Olsen spør: 'Riley hva sa du?'

Trainor instruerer ham om å si 'Hei Chris' og Riley gjentar det og sier: 'Hei Chris'

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på PEOPLEs gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

Hvis Trainor får viljen sin, vil hun bli en mor til to, og til slutt fire, barn.

Hun fortalte PEOPLE tidligere denne uken at hun elsker å være mamma så mye at hun ikke kan vente med det få flere barn .

«Forhåpentligvis blir jeg gravid», sa den Grammy-vinnende sangerinnen om det som står på drømmebrettet hennes for 2023. «Jeg prøver å lage fire barn, så jeg må komme på det!»