Michael Jacksons søster: Vi savner ham så mye

I et sjeldent intervju sier Rebbie Jackson til PEOPLE: 'Vi prøver bare å være en familie' Kreditt: Arnold Turner/WireImage

Fra sitt sete i Beverly Hilton International ballroom så Rebbie Jackson stille på en storskjerm sammen med broren Randy mens Oscar-utdelingen hyllet medlemmer av Hollywood-miljøet som gikk bort i 2009. Da dukket bildet av broren Michael opp.

Da jeg så bildet hans – det var vanskelig, det førte til tårer, fortalte hun PEOPLE tidligere denne måneden på Children Uniting Nations-innsamlingen der Rebbie, 59, gjorde en sjelden offentlig opptreden sammen med broren Randy, 48, for å ta imot Angel Award-utdelingen i 2010 hennes avdøde brors støtte til barnesaker. Vi savner ham så mye, fortalte hun publikum, og vi vet at dere også gjør det.

Bak scenen etter å ha mottatt prisen, sa Rebbie at hun brukte et øyeblikk på å komponere seg selv. Jeg ble veldig emosjonell etterpå, sier hun. Men jeg var veldig glad og glad for å være en del av dette – Michael var veldig lidenskapelig opptatt av barn og støtte deres saker. Gutt han ville elsket dette, sier hun og smiler. Jeg er takknemlig og takknemlig for alle disse menneskene.

Det har gått ni måneder siden Jacksons død. På spørsmål om hvordan de ellers planla å bevare brorens arv, sier Rebbie at det ikke er fokus.

Vi prøver bare å være en familie og komme oss gjennom alt – det har vært så mye, sier Rebbie. Jeg prøver bare å være positiv. Men bortsett fra det har Michaels barn det bra.
I SLEKT: Jackson Kids Channel Michael's Love

Hun la til at moren Katherine henger der inne og liker å tilbringe tid med barnebarna. Hennes favoritt ting som bestemor er at alle kommer bort og spiller spill; spesielt Pictionary. Hele tiden. Alle blir involvert, og vi oppfører oss alle dumt. Hun er mor hver dag, og hun støtter alltid barna.