Miley Cyrus har et øyeblikk i armhulen, legger ut fem bilder på Instagram for å være sikker på at du er klar

Miley Cyrus er den regjerende dronningen av Instagram-overdeling. Hun elsker å vise frem henne tannarbeid , hennes støtte til Frigjør brystvortens bevegelse og er inne på at annen ting som skjer i dag (vennlig påminnelse: Det er 20. april). Men i går debuterte hun sin nye sak - den ubarberte armhulen.

Miley Cyrus armhulehår 2015


Mike Coppola/Getty

For å introdusere Rock and Roll Hall of Fames nye inductee, Joan Jett, gikk Cyrus på scenen i en krøllete topp som viste frem store hår under armene (men ikke før han poserte i pasties for bilder med Jett og Paul McCartney). Senere kom hun tilbake til Instagram for å dele et nærbilde av pit-utasjonen hennes.

https://instagram.com/p/1oBbfqwzM4/?taken-by=mileycyrus

Og så en til.

https://instagram.com/p/1qiwQJwzDh/?taken-by=mileycyrus

Og en til.

https://instagram.com/p/1q5bnywzHq/?taken-by=mileycyrus

Mens sosiale medier brøt ut med tilbakeslag (og støtte), er dette ikke første gang vi har sett kjendiser kaste høvelen. Tidligere i år speider Willis viste synlig hår under armene på en hennes første fotoutstilling, Madonna la ut en Instagram med bildeteksten, Langt hår... Don't Care!!!!!! Det er til og med en hashtag, #dyedpits, det fikk gjennomslag på Tumblr og Instagram i 2014 (som vi håper Cyrus tar opp neste gang).

Hva er dine tanker om håret hennes under armene? Del dem i kommentarene nedenfor.

– Colleen Kratofil

RELATERT VIDEO: Se Miley Cyrus's Racy Polaroids

[brightcoveplayer 3988806912001]