Miley Cyrus åpner opp om sin favoritthitsingel: 'By Now You Should Know I Can't Be Tamed'

«Jeg fortalte dere allerede at noe var i ferd med å skje, at jeg ikke var Hannah Montana,» sa sangeren om «Can't Be Tamed» Kreditt: NBC

Miley Cyrus reflekterer over den gamle musikken sin, og hevder at mye av det hun skrev tidlig fortsatt er relatert til følelsene hennes i dag.

Sangeren dukket opp på The Tonight Show: At Home Edition fredag, hvor hun snakket med programleder Jimmy Fallon om hennes tidligere album og delte hvilke sanger som er hennes favoritt.

Mens hun svarte på flere fanspørsmål, delte den 27 år gamle stjernen at hun har tenkt på noen av sine gamle sanger i det siste siden hun ikke har gitt ut nye sanger.

Jeg var på vei til Australia for å gjøre et show for nødhjelp, og jeg har ikke ny musikk, så jeg gravde virkelig i arkivene, sa hun til Fallon.

Jeg begynte å synge som '7 Things' og 'See You Again' og 'Who Owns My Heart' og 'Can't Be Tamed', og så skjønte jeg at ideen om at jeg har forandret meg er veldig langt unna, forklarte Cyrus.

Mens hun sang tekstene til de tidlige sangene hennes, innså artisten at hun ikke hadde forandret seg i det hele tatt, og i stedet advarte hun folk totalt om hennes skifte i kommende musikk.

I SLEKT: Selena Gomez avslører at hun er bipolar i emosjonell gjenforening med Miley Cyrus: 'It Doesn't Scare Me'

Min første sang 'Can't Be Tamed' er som 'I wanna fly, I wanna drive, I wanna go,' og du vet at jeg fortsatt virkelig forholder meg til slike sanger, sa hun. Jeg vil være en del av noe jeg ikke vet, og hvis du prøver å holde meg tilbake, kommer jeg til å eksplodere, nå burde du vite at jeg ikke kan temmes.

Cyrus la merke til at tekstene hennes fortalte dere at noe var i ferd med å skje, at jeg ikke var Hannah Montana.

Jeg elsket virkelig den platen jeg laget, «Can't Be Tamed», sa hun om hiten fra 2012. Det er en av favorittsangene mine.

RELATERT: Cody Simpson komplimenterer Miley Cyrus når de feirer jubileum: '6 måneder med deg er verdt livet'

Sangerinnen har brukt mye tid på å reflektere mens hun hjemme har isoleret seg selv, og delt tankene sine med fansen på Instagram Live-showet hennes, Bright Minded .

Jeg vil komme i kontakt med folk, fortalte Cyrus Fallon om hvorfor hun ønsket å starte showet. Litt som showet ditt, jeg vil snakke med stort sett hvem som helst. Jeg elsker å bli kjent med noen.

På fredag ​​diskuterte Cyrus temaet mental helse med Selena Gomez, som avslørte at hun nylig ble diagnostisert med bipolar lidelse.

De to tidligere Disney Channel-stjernene diskuterte også hvordan de har holdt angsten i sjakk under den nåværende krisen og viktigheten av å holde kontakten.