Et nytt dansesentrert TV-nettverk lanseres denne høsten – her er hva vi tror de bør sende i løpet av de første 24 timene

BildeKreditt: Moviestore/Rex USA

Vri håret opp til en knol og knekk ut spissskoene dine – en ny TV-kanal dedikert eksklusivt til dansesentrert programmering er på vei.

Dance Network, som offisielt lanseres i oktober 2015, er en abonnementsbasert kanal som vil bringe alle dine favoritt dansefilmer og TV-serier til dine iPhones, Androids og Roku-enheter og online. I tillegg til å gi deg et go-to-sted for å få din Gå opp fikse, vil Dance Network også inneholde original programmering, inkludert Reisende dans , som vil fremheve dansestiler fra hele verden, Til scenen , som vil følge virkelige showkor rundt i konkurransekretsen og Steady Mobbin' , en flashmob-serie.

Og i tilfelle du ikke kan vente til høsten med å bli mett av ballroom, hiphop, jazz og ballett, arrangerer Dance Network en forhåndsvisning selv den 25. juli – også kjent som National Dance Day – i Nashville, TN.

Hvis du tilfeldigvis er dansefilmfanatikere som oss, har du sannsynligvis også vanskelig for å holde spenningen nede akkurat nå – Dirty Dancing! Så du tror du kan danse! Fotløs! – Så, i påvente av lanseringen av Dance Network, bestemte vi oss for å tilby noen programmeringsforslag for nettverkets første 24 timer på lufta.

Du er velkommen, verden.

12:00 til 02:00:

Saturday Night Fever

Når du lanserer en ny kanal, vil du være sikker på at du starter med noe som oppsummerer merkevaren din, appellerer til nøkkeldemografien din og er uforglemmelig. Siden ingenting sier dansefilm akkurat som John Travolta boogieing i en hvit jumpsuit, er dette det perfekte valget.

02:00 til 04:00: Flashdans
Like ikonisk, med akkurat den rette mengden cheesy latterlighet for å gjøre den til den ideelle sen kveldsfilm – pluss at du sannsynligvis også vil være kledd i en overdimensjonert genser på dette tidspunktet på natten.

04:00 TIL 07:00: Så du tror du kan danse
Tidlige morgener krever noe enkelt og trøstende, og det er ingenting i verden som er bedre å våkne opp til enn noen få episoder av Så du tror du kan danse . Hvilken sesong, spør du? Enhver årstid; så lenge folk danser, er vi ikke kresne.

7:00 til 9:00: Spar den siste dansen
Var det noen som gjorde en grublende, men relaterbar ungdomsfilmheltinne bedre enn Julia Stiles på begynnelsen av 2000-tallet? Nei, derfor er det en flott måte å starte dagen på å se romantikken hennes fiske opp av vannet med Sean Patrick Thomas.

10:00 til 13:00: Ananas dansestudioer
Dance Network vil ikke bare frakte alle dine favoritt amerikanske dansefilmer og -show, men også noen internasjonale klassikere. Benytt anledningen til å bli kjent med Louie Spence, den overdådige, legendariske karakteren som ble utbruddsstjernen til Storbritannias Ananas dansestudioer . Stol på oss, du trenger litt Spence i livet ditt.

Channing Tatum om hvorfor han ikke er redd for å vise datteren sin Magiske mike

13:00 til 15:00:

Du ble servert

Med en tittel som skapte tusen memer (før memer i det hele tatt var en ting), en R&B-sanger fra tidlig på 2000-tallet som stjernen og genuint underholdende koreografi, Du ble servert er den perfekte tidlig-ettermiddagsfilmen. Dessuten har den Lil Kim i seg – hva kan være galt med det?

15:00 til 17:00: Stomp the Yard
Betrakt det som den morsomste doble funksjonen du noen gang kan håpe på.

17:00 til 20:00:

Bunheads

Det symboliserer praktisk talt uttrykket som ble kansellert for tidlig, så vi gir Bunheads et førsteklasses sted for nye øyne, og det er også tilfeldigvis den perfekte måten å slappe av fra dagen på.

20.00 til 22.00: Gå opp
Vi antar at alle Gå opp filmer vil få sin tur i beste sendetid, men til lanseringsdagen ønsker vi å gjenoppleve filmen som brakte et av Hollywoods største kraftpar sammen. (Dessuten er det ikke slik at du noen gang trenger en unnskyldning for å stirre på Channing Tatum.

22:00 til 12:00: Sentrum scene
Det er bare én måte å avslutte de første 24 timene av Dance Network på, og det er med den største enkelt dansefilmfinalen gjennom tidene: Den dramatiske, Prince-set, kjærlighetstrekantutforskende finaleballetten fra uten tvil den beste dansefilmen av alle tid, Sentrum scene . Noen kjører motorsykkel på scenen, og det er ikke engang den beste delen av det. Dette er hvordan du går ut med et smell.