Nygifte Peta Murgatroyd og Maksim Chmerkovskiy: Vår overraskende kjærlighetshistorie

«Jeg prøvde å sette det på vent, for å være ærlig med deg», avslører Dancing with the Stars' Peta Murgatroyd om bryllupsplanlegging med Maksim Chmerkovskiy

Maksim Chmerkovskiy og Peta Murgatroyd kan ha knyttet bånd på lørdag, men det var ikke kjærlighet ved første blikk for Danser med stjernene proffer.

Jeg trodde han var arrogant, sa Murgatroyd til PEOPLE i et intervju fra 2015 om å møte sin fremtidige forlovede i 2009 da de begge ble rollebesetning i Broadway-produksjonen til Brenn gulvet .

Ok, det er en forsvarsmekanisme. Jeg tror hun var forelsket i meg ved første blikk og vil bare ikke innrømme det, svarte Chmerkovskiy med et smil til Murgatroyd. Nei, jeg gikk i måten jeg går inn på og ... det er bare mye av tilstedeværelse .

Jeg lærte å like ham fordi jeg fant ut at han ikke var så arrogant, innrømmet Murgatroyd. Han var veldig raus mot hele rollebesetningen, og vennskapet vårt vokste og vokste.

Men det ville ta år før vennskapet blomstret opp til noe mer. Og når det først gjorde det, måtte de profesjonelle danserne bryte opp før Chmerkovskiy følte at han var i en posisjon hvor han var klar til å fri.

Jeg synes det er kjempebra at vi har en enorm historie, sa Chmerkovskiy, 37. Det blir en flott historie å fortelle barna våre en dag.

RELATERT VIDEO: Maks Chmerkovskiy og Peta Murgatroyd tar PEOPLEs Costar Challenge!

Murgatroyd, 30, sa at det alltid var en tiltrekning mellom de to danserne, men fordi han var forlovet med kameraten sin DWTS proffdanser Karina Smirnoff og hun datet fremtiden sin DWTS koster Damian Whitewood på den tiden, det ble aldri gjort noe med det.

Vennskapet deres begynte å blomstre. Og innen 2012, under Murgatroyds andre sesong av den populære ABC reality-dansekonkurransen, var de begge singel og gikk på vennskapsdater med hverandre, sa den nyslåtte fru Chmerkovskiy.

Ting gikk sterkt inntil, som Murgatroyd sa det, fra ingensteds, Chmerkovskiy sluttet etter mindre enn et år med dating.

The Weinstein Company Pre-Oscar Dinner at the Montage, Los Angeles, Amerika - 27. februar 2016Kreditt: Chelsea Lauren/Variety/REX/Shutterstock

Hjertet mitt var knust, sa Murgatroyd. Men da vi kjørte til flyplassen etter samlivsbruddet, spurte han meg bokstavelig talt hvorfor jeg tok tilbake alle veskene og klærne mine. Jeg tenkte: 'Vi slo opp. Hvorfor skulle jeg legge igjen noe?’ Det var da jeg visste at det egentlig ikke var over for alltid.

Og hun hadde rett.

Jeg skjønte med en gang at jeg hadde gjort en feil, sa Chmerkovskiy. Så jeg ville benytte enhver anledning til å sveve rundt.

Begge ble knyttet til andre mennesker under pausen, men i oktober 2014 – etter tre måneder med å danse – ble paret offisielt gjenforent.

Jeg unngikk en kule [ved å få henne tilbake] fordi hun kunne ha blitt forelsket i noen andre, og dette ville aldri ha skjedd, sa Chmerkovskiy, som gikk ned på ett kne etter forestillingen 5. desember 2015 til Sway: En dansetrilogi på Olympia Theatre i Miami.

Hun er min beste venn, la han til om Murgatroyd. Hun gjør meg til en bedre mann.

RELATERT VIDEO: Maksim Chmerkovskiy deler da han visste at Peta var 'The One'

Det tok ikke lang tid etter forlovelsen at paret begynte å planlegge bryllupet sitt.

Et slott og en vogn og [en kjole med] et veldig langt tog, fortalte Murgatroyd FOLK om hennes ideelle bryllup i dagene rett etter Chmerkovskiys frieri. Jeg vil bare ha mine kjære rundt meg – bare menneskene som virkelig elsker oss.

Entertainment WeeklyKreditt: LuMarPHOTO / AFF-USA

Paret hadde vært glade for å starte en familie, men har innrømmet at de ikke forventet å ønske et barn velkommen før de ble gift. Likevel, i juni 2016 avslørte Murgatroyd og Chmerkovskiy eksklusivt for PEOPLE at de ventet sitt første barn sammen.

Jeg gleder meg til å pleie noe og bare ha babyen som sentrum i vår verden, sa Murgatroyd den gang. Jeg gleder meg til å legge all energien vår i denne vakre sjelen.

De ønsket sønnen Shai Aleksander velkommen 4. januar 2017.

maksim-chmerkovskiy-2000Kreditt: Kilde: Maksim Chmerkovskiy Instagram

Dette er uten tvil det beste som har skjedd oss! sa paret til PEOPLE i en uttalelse.

RELATERT VIDEO: Babyens store debut! Maks Chmerkovskiy og Peta Murgatroyd viser frem sønnen Shai – og sier at de håper at han aldri begynner å danse

Det nye tilskuddet endret paret øyeblikkelig for alltid.

Det har endret dynamikken i familien min. Det har forandret broren min, avslørte Chmerkovskiys yngre bror Val da Shai bare var 1 uke gammel.

RELATERT VIDEO: #DaddyDuties Maks Chmerkovskiy snakker om balansering DWTS & farskap!

Men å bli hengivne foreldre betydde mindre tid til bryllupsplanlegging.

Jeg prøvde å sette det på vent, for å være ærlig med deg, sa Murgatroyd til PEOPLE i mai. Jeg sa: 'Baby, la det bare slippes et øyeblikk. Vi har et barn allerede. La oss kanskje slutte når vi er forlovet.'

Men Chmerkovskiy hadde det ikke.

Han var, sånn «Nei! Jeg vil gifte meg med deg, sa Murgatroyd. Det var veldig morsomt, faktisk. Han måtte på en måte lokke meg tilbake til å være klar til å gifte seg og gjøre alt dette fordi det er så mye å gjøre!

Chmerkovskiy hjalp til med planleggingen ved å slå av ett stort billettelement fra oppgavelisten: spillestedet.

Maks har elsket dette stedet i årevis, og jeg tok på meg forslaget og jeg ble forelsket i det umiddelbart, sa Murgatroyd om Oheka Castle på Long Island, New York. Det er en hel slottseiendom med en golfbane rundt. Kjeven min falt da jeg så den første gang.

Jeg kan ikke snakke på vegne av hver jente, men når du først går inn på rullebanen og ser livets kjærlighet ved enden av stien som venter på deg, tror jeg det kommer til å bli et øyeblikk jeg alltid har ventet på – bare for å se ansiktet hans, sa Murgatroyd, som levde ut drømmen lørdag. Jeg har alltid ønsket å gifte meg – og bare gifte meg én gang – så dette er virkelig et spesielt øyeblikk for meg.