Nick Cannon og Brittany Bell poserer med alle tre barna for søtt familiebilde på Pumpkin Patch

  nick kanon, brittany bell
Foto: Nick Cannon/Instagram

Nick Cannon og Brittany Bell lager minner med sine tre barn.

På onsdag ble Maskert sanger vert, 42, delte et bilde på sin Instagram-historie fra en høsttur med modellen, 34, og deres tre barn - datter Kraftig dronning , 22 måneder og sønner Stå opp Messias , 4 uker, og gylden , 6.

«Familiekjærlighet🎃❤️», skrev han bildeteksten til det søte bildet.

Familien på fem poserte foran en flaggermusfylt kirkegård i bakgrunnen, sittende på en høyballe sammen. Bell hadde på seg en festlig Jack-O-Lantern printet kjole med svarte kampstøvler, mens Cannon hadde på seg en gresskaroransje sweatsuit, matchende med Powerful Queen og Golden, som satt på hver side av ham og smilte bredt.

Cannon holdt sin spedbarnssønn, som hadde på seg en svart og hvit skjelett-body og en overdimensjonert armygrønn lue.

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på PEOPLEs gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

  Nick Cannon og Brittany Bell
Brittany Bell Instagram
Nick Cannons barnemødre feirer faren til 10 på hans 42-årsdag

I tillegg til de tre barna han deler med Bell, er Cannon også pappa til 11 år gamle tvillinger Monroe og marokkansk med eks Mariah Carey , samt sønn Legendarisk kjærlighet , 3 måneder, med modell Bre Tiesi og datter Onyx is med tidligere Prisen er riktig modell LaNisha Cole.

Han er også pappa til tvillingene Zion og Zillion, 16 måneder, med Abby Rose , som for tiden venter sitt tredje barn.

Cannon er også far til et barn med Alyssa Scott - sønn Det var , WHO døde 5 måneder gammel i desember 2021 etter å ha blitt diagnostisert med hjernekreft.

  nick kanonen Brie visste
Brie visste/instagram

Cannon likte enda en tur med gresskarlapper tidligere denne uken da han og Tiesi tok sønnen Legendary på sin første høsttur.

De Selger Sunset eiendomsmegler delte bilder av de to som tok babyen sin til sin aller første gresskarlapp. Tiesi hadde en arm rundt Cannon i settet med familiebilder, mens komikeren smilte bredt mens han holdt Legendary og et gresskar i fanget.

«Legendary tar gresskarlappen 🎃🧡,» skrev Tiesi bildeteksten til de søte bildene.