Nick Cannon tar imot 11. baby mens Abby De La Rosa føder sitt tredje barn: 'A Beautiful Day'

  Abby De La Rosa og Nick Cannon
Foto: getty (2)

Abby Rose er offisielt en mor til tre - og Nick Cannon er nå en pappa til 11!

Den profesjonelle DJ-en – som allerede deler tvillingene Zion og Zillion, 16 måneder, med Cannon, 42 – ønsket en jente velkommen fredag, bekreftet hun i et innlegg delt på Instagram Story.

'11.11.22,' skrev De La Rosa på toppen av et fotografi av den nyfødte jenta hennes hvilende på brystet.

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på PEOPLEs gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

  https://www.instagram.com/hiabbydelarosa/?hl=en. Abby De La Rosa/Instagram
Abby De La Rosa/Instagram

I et eget Instagram-innlegg, Cannon, som venter sitt 12. barn en gang neste år med Alyssa Scott , feiret fødselen til sitt 11. barn , skriver ved siden av et bilde av seg selv, De La Rosa og deres nyfødte, '11/11/2022 EN VAKKER DAG for 'VAKRE ZEPPELIN-KANON' å ankomme!'

'Mamma @hiabbydelarosa du får det ALT til å se så enkelt og uanstrengt ut, men jeg er evig takknemlig til ditt utrettelige arbeid med konstant dedikasjon, flittig innsats og uselvisk kjærlighet som du gir til barna våre og meg selv,' fortsatte han. 'Beautiful er privilegert som har en slik kjærlig og åndelig tilbøyelig mor. Din motstandskraft og styrke går ikke ubemerket hen. Å se deg smile gjennom verdens galskap og min konstante galskap er så imponerende.'

'Det går ikke en dag uten at jeg er fylt av takknemlighet for all din omsorg, bekreftende ord, vennlighet og inspirasjon,' la Cannon til. 'Takk!! Hvis jeg ikke sier det nok! Du er definisjonen på standhaftig og dydig og det er min fortsatte plikt å få deg og barna våre til å føle seg verdsatt og beskyttet hver eneste dag!'

Den stolte pappaen konkluderte: 'VAKKER ZEPPELIN aka BZC aka BIZZY B! Gjør deg klar fordi verden er din! Pappa elsker deg!!'

De La Rosa hadde tidligere ikke avslørt hvem faren til hennes tredje baby var, selv om fansen begynte å spekulere i at det var Cannon etter at den tidligere radiopersonligheten takket Wild N' Out vert for babymoonen hennes i begynnelsen av oktober.

De La Rosa delte et velkomstbrev som gratulerte henne med babymoonen, og skrev: 'Her skal vi feire livet.'

Hun delte senere syn på en strand og en video av seg selv som poserer i bikini, og reflekterte senere over turen i et bilde som holdt noen i hånden, som ble kuttet ut av rammen.

'Å gå gjennom denne nye reisen kalt livet med hele mitt hjerte. Jeg vet ikke hva morgendagen bringer, men jeg er åpen for de fantastiske velsignelsene livet har i vente,' skrev hun ved siden av innlegget.

Ønsker å få de største historiene fra MENNESKER hver ukedag? Abonner på vår nye podcast , PEOPLE Every Day, for å få de essensielle nyhetssakene om kjendiser, underholdning og menneskelig interesse mandag til fredag.

  Abby De La Rosa takker Nick Cannon for'Beautiful' Beachy Babymoon: 'Beyond Grateful for You'
Abby De La Rosa/Instagram

De La Rosa delte deretter flere bilder på sin Instagram-historie, inkludert en av Cannon som ser ut over havet.

Hun merket stjernen og skrev: 'Jeg er utrolig takknemlig for deg. Takk for den mest uforglemmelige opplevelsen.'

Det siste bildet hun delte viste den nå trebarnsmoren i en svart bikini med en svart langermet blonde maxi-kjole. Hun poserte ved siden av Cannon, som hadde på seg en blek joggedress mens han poserte med en hånd på kulen hennes.

Abby De La Rosa deler søtt klipp av Twins Walking in New House fra Nick Cannon: 'Thank You Dad'
  Nick Cannon og Abby de la Rosa Enjoy'Magical' Butterfly Habitat with Twins Zion and Zillion
Abby De La Rosa/Instagram

I tillegg til sine tre barn med De La Rosa, deler Cannon 11 år gamle tvillinger Monroe og marokkansk med eks Mariah Carey . Han er også medforeldre Legendarisk kjærlighet , 4 måneder, med modell Bre Tiesi og nylig ønsket datteren velkommen Onyx Ice Cole med tidligere Prisen er riktig modell LaNisha Cole .

Cannon deler også sønner Stå opp Messias , syv uker, og Golden Sagon , 5, samt datter Kraftig dronning , 22 måneder, med modell Brittany Bell . Han og Scott - som for tiden er gravid med hennes tredje baby - deler også sønn Det var , WHO døde 5 måneder gammel i desember 2021 etter å ha blitt diagnostisert med hjernekreft.

En tidligere versjon av denne artikkelen refererte feilaktig til fødselen til Nick Cannons 11. baby som hans 12.