Nicki Minaj snakker ut om Miley Cyrus Feud: 'You Have Some Big Balls'

Rapperen åpner om Cyrus, kroppsusikkerhet og å skjære ut sin egen vei Kreditt: Erik Madigan Heck

Nicki Minaj kutter ikke ordene – spesielt når det kommer til Miley Cyrus.

I en avslørende forsidehistorie for New York Times Magazine I sitt kulturproblem tar rapperen (32) opp sin feide med Cyrus (22).

Det hele startet da Cyrus fortalte det Tider i slutten av august at Minaj var 'ikke for snill' i sine tweets kritiserte MTV VMAs nominasjoner, noe som resulterte i en kortvarig spass mellom Minaj og Taylor Swift.

Over en måned senere har Minaj forklart hvorfor hun ropte ut Cyrus etter å ha akseptert prisen for beste hiphop-video på VMAs.

Det at du føler deg opprørt over at jeg snakker om noe som påvirker svarte kvinner, får meg til å føle at du har noen store baller, sa Minaj til magasinet. Du er i videoer med svarte menn, og du får frem svarte kvinner på scenene dine, men du vil ikke vite hvordan svarte kvinner føler om noe som er så viktig?

Anaconda-rapperen foreslo at Cyrus faktisk burde ha støttet budskapet hennes.

Kom igjen, du kan ikke ha det gode uten det dårlige, forklarte hun. Hvis du vil nyte kulturen vår og livsstilen vår, knytte bånd til oss, danse med oss, ha det gøy med oss, twerke med oss, rappe med oss, så bør du også ønske å vite hva som påvirker oss, hva som plager oss, hva vi føler er urettferdig for oss. Du burde ikke ikke vil vite det.

[BRIGHTCOVE INSERT v6 HERE people now auto ]

Mens hun ikke har noe problem med å sette rekorden rett på Cyrus, vil Minaj ikke ha noe å gjøre med kjæresten Meek Mills feide med Drake.

De er menn, voksne menn. Det er mellom dem, sa hun. Jeg hater det. Det får meg ikke til å føle meg bra. Du vil aldri velge side mellom mennesker du elsker. Det er latterlig. Jeg vil bare at det skal være over.

Minaj snakket også med Tider om hvor skremmende sosiale medier kan være. Til tross for å ha over 35 millioner Instagram tilhengere, foreslo rapperen at hun føler seg usikker på å dele bilder på den populære appen, der alle er utrolig vakre.

På spørsmål om hun var trygg på utseendet sitt som barn, svarte Minaj: Helvete, nei! Nå vil jeg ta skritt for å bli mer bevisst på hvem jeg er, hva jeg liker eller misliker med kroppen min – hvorfor er det det?

Minaj, som nylig åpnet opp om sitt forhold til Mill i et intervju med GQ , sa at synet hennes på forhold har endret seg etter hvert som hun har modnet.

Fra tidlig i livet så jeg på en kvinne som ikke hadde pengene sine som den største forbannelsen, sa rapperen. Nå som jeg er voksen, innser jeg at kvinner blir værende enten en mann er rik eller fattig. Det er bare en svakhet.

Likevel vil ingenting komme mellom superstjernen og karrieren hennes.

Siden jeg var 15, kom jeg ut av ett forhold og gikk inn i et annet forhold, sa hun. I mine relasjoner har jeg blitt fortalt: ‘Du trenger ikke jobbe så mye.’ Men jeg kan ikke slutte å jobbe, for det er større enn jobb for meg. Det har en hensikt utenfor enhver mann.