Nipsey Hussle fikk nye klær for en nettopp utgitt eks-con-con da han ble skutt: Rapport

I følge TMZ skaffet Nipsey Hussle klær som en venn kunne ha på seg mens han møtte familien sin for første gang siden han ble løslatt fra fengselet

Selv om det nøyaktige motivet for drapet hans fortsatt er uklart, ser det ut til at Nipsey Hussle hjalp en venn før han ble skutt ned foran Marathon Clothing-butikken hans i Los Angeles søndag.

Ifølge en rapport fra TMZ , skaffet den avdøde rapperen nye klær som en venn kunne ha på seg mens han møtte familien sin for første gang siden han ble løslatt fra en 20-års fengselsstraff.

Turen til butikken var stort sett uplanlagt, fortsetter rapporten, som forklarer hvorfor Nipsey, 33, reiste uten sitt primære sikkerhetsteam.

Vennen var angivelig en av tre personer som ble skadet i skytingen - den tidligere domfeltes nevø var den tredje.

En representant for Hussle returnerte ikke umiddelbart PEOPLEs forespørsel om kommentar til rapporten.

RELATERT: Mistenkt arrestert i dødelig skyting av Nipsey Hussle

61. årlige Grammy Awards – AnkomsterNipsey Hussle. | Kreditt: David Crotty/Patrick McMullan via Getty Images

En mistenkt i Hussles drapet ble arrestert tirsdag ettermiddag, har en talsperson for LAPD tidligere bekreftet overfor PEOPLE. Eric Holder ble pågrepet i Bellflower-området i Los Angeles, LAPD tvitret .

På en pressekonferanse tirsdag ettermiddag beskrev LAPD-sjef Michel R. Moore en personlig tvist mellom Holder og Hussle, og påsto at Holder dukket opp foran Hussles klesbutikk flere ganger før han skjøt ham.

Mr. Holder gikk opp ved flere anledninger og engasjerte seg i en samtale med Nipsey og de andre som var der, sa Moore. Han dro og kom deretter tilbake bevæpnet med et håndvåpen og skjøt målrettet og gjentatte ganger, slo og drepte Nipsey Hussle.

holder-hussle-2000x1333aEric Holder; Nipsey Hussle. | Kreditt: LAPD; Prins Williams/WireImage

Også på tirsdag, Nipsys kjæreste Lauren London sørget over tapet av sin mangeårige kjærlighet i en uttalelse delt på Instagram .

Jeg er helt fortapt. Jeg har mistet min beste venn, min helligdom, min beskytter, min sjel, skrev London, 33. Vi er fortapt uten deg babe - jeg har ikke ord.

RELATERT: Nipsey Hussles langvarige kjærlighet Lauren London bryter stillheten ved hans død: 'Jeg er helt tapt'

Blant bildene som ble delt, inkluderte London et søtt bilde av Hussle som kaster sin 2½ år gamle sønn Kross i luften. London la også ut en selfie av Hussle og Kross. Dette er første gang skuespillerinnen har delt et bilde av sønnens ansikt.