Oprah legger ut husholdningsartikler på auksjon

Prisene på møbler, kunst, klær og mer fra leiligheten hennes i Chicago vil variere fra $50 til $120.000 Kreditt: Xavier Collin/Splash

For riktig mengde penger kan du også leve som Oprah Winfrey.

Og overraskende nok er det kanskje ikke så dyrt som du tror. Oprah legger ut gjenstander fra hjemmet sitt i Chicago for bud, og av de 550 skattene starter prisene så lavt som $50.

Dette er eiendom fra Water Tower-leiligheten hennes i Chicago, fortalte Leslie Hindman fra Leslie Hindman Auctioneers, som håndterer salget i Chicago, til PEOPLE. Det er mange ting i området $50 til $100 til $200, mens andre er verdsatt til opptil $120 000.

Oprah selger leiligheten sin etter å ha kunngjort at hun stenger produksjonsstudioet i Chicago, hvor talkshowene hennes ble spilt inn.

Inkludert i auksjonen vil være engelske, franske og kontinentale møbler og dekorative stykker, malerier, trykk, tegninger, porselen, krystall, sølv, minner, klær og tilbehør.

I den nedre enden er det en Jorg og Olif-sykkel med en estimert verdi på $200-$400 og et landskapsmaleri av et valmuefelt som starter på $300, sa Hindman. På det øvre nivået er et Richard Miller-maleri for $80.000-$120.000. I mellom er slike gjenstander som et Hovsep Pushman-maleri med tittelen The Little Mother for $30,00-$50,000, en Royal Copenhagen suppeterrin og omslag i Flora Danica-mønsteret for $6,000-$8,000 og en australsk forgylt kartellklokke, rundt 1800, med anslagsvis verdi på $2000-$4000.

Inntektene fra auksjonen vil gå til Oprahs Leadership Academy Foundation, som støtter skolen hun grunnla i Sør-Afrika, Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls.

Siden gjenstander for auksjonen fortsatt er under ferdigstillelse, sa Hindman at hun ennå ikke vet hvor mye som forventes å bli samlet inn. En katalog over varene vil være online ved slutten av uken, og en trykt versjon tilgjengelig for salg innen to uker, sa hun.

Mange av Oprahs fans vil garantert ta sjansen på å eie en av hennes skatter. Folk elsker henne, sa Hindman. Folk vil være veldig glade for å eie noe hun eide.

Auksjonen er planlagt å finne sted 25. april, med offentlige forhåndsvisninger 16.-24. april.