Pantone avslører årets farge 2015: Marsala (Her er hvordan kjendiser bruker den)

Kjendiser viser oss hvordan vi kan fremheve Pantones 2015-farge

I går kunngjorde Pantone det offisielt de farge for 2015 vil være: Marsala. Til nå har vi ikke assosiert Marsala med noe annet enn kyllingretten vi bestiller på favorittstedet vårt i Italia (som er deilig), men nå har den fått en helt ny, elegantere betydning: den er en naturlig robust og jordnær vinrød som er subtilt forførende (ifølge nettsiden deres ).

BildeKreditt: AKM-GSI


AKM-GSI

Vi trenger ikke eller ønsker å vente til neste år med å begynne å vise frem berusende skygge. Faktisk har kjendiser (som alltid er 6 skritt foran stilmessig) drevet med det dyktig de siste to ukene. Og enten du bare vil flørte med fargen eller du vil forplikte deg til fulle, har vi et spekter av Marsala-inspirasjon klar til bruk.

Pantone Marsala


AKM-GSI

Hvis du ikke er klar for en garderobeoverhaling, men ønsker å teste den ut, prøv en sveip vinfarget leppestift som Olivia Munns her. Du kan score en for prisen av en latte ( CoverGirl's Continuous Color Lipstick in Vintage Wine koster kun $6,49 ). Bonus: Du trenger ikke mye sminke når du har på deg en så rik, dyp leppe. Kombiner den med litt BB-krem, bronzer, mascara og du er nydelig.

En annen subtil måte å bære skyggen på er med et belte som Amanda Seyfried. Legg den over mørkere nyanser for en mer stemningsfull stemning eller par den med nakenbilder à la Seyfried for en romantisk tur. Blomsterkroner er valgfrie.

Vil du bruke Marsala hele dagen, hver dag? Få en flott veske som Taylor Swifts. Faktisk, hvorfor ikke fange Taylor Swift? Det er bare $50, og du kan kjøpe på kjøpesenteret eller videre aldoshoes.com . Hun har brukt sin om og om igjen (og om igjen) .

Hvis du er klar til å bli Marsala-gal (eller til razy?), ta på et matchende blyantskjørt og drapert cape-lignende crop-top som Mrs. Kardashian-West sitt Juan Carlos Obando-nummer . Eller du kan bare finne en kjole i fargen hvis det ikke er noe for deg å dra rundt metervis med stoff.

Hva synes du om Pantones nyeste it-farge? Hvordan planlegger du å bruke den? Har du plutselig lyst på italiensk mat og et glass rødt? Fortell oss hva du tenker i kommentarene !

- Loni Venti