Foreldre holder Star Wars-begravelse for 4 år gamle sønn som døde av kreft

Jack Robinsons kamp mot en hjernesvulst ga ham en legion av kjente støttespillere Kreditt: SN /Landov(2)

Da 4 år gamle Jack Robinson ble diagnostisert med en hjernesvulst i januar, visste foreldrene at han kanskje ikke hadde så mye tid igjen. Svulsten var inoperabel, og han hadde bare 5 prosent sjanse for å overleve.

Så Marie og Terence Robinson begynte å prøve å gjøre sønnens siste dager så minneverdige som mulig. De hjalp Jack med å lage en bøtteliste: Se en surikat, kjør i en brannbil og møt britiske kjendiser, som x Faktor dommer Gary Barlow og Doctor Who stjernen Matt Smith.

Samfunnet samlet seg snart for å hjelpe den unge gutten med å få sine ønsker. Familievennene Melissa O'Donnell og Andrea Yearsley organiserte en #FightForJack kampanje, komplett med en innsamlingsball for Valentinsdagen og veldedighetsauksjon. Portsmouth fotballklubb besøkte Jack og donerte signerte T-skjorter for saken, mens en gruppe lokale syklister dro på en veldedighetstur på 300 mil .

I slutten av februar hadde kampanjen tiltrakk seg oppmerksomheten til Barlow , hvem besøkte Jack på sykehuset hans , og Smith, som spilte inn en videomelding for sin unge fan.

Med all støtten de fikk, var Marie og Terence i stand til å krysse av det meste av Jacks bucket list, inkludert en tidlig 5-årsdag for ham og tvillingbroren hans, Liam, samt en tidlig jul. De eneste tingene han savnet var et besøk fra skuespilleren David Tennant, som var ute av landet, og en tur til Disneyland.

Jack døde 1. april. Den 10. april ga foreldrene ham en siste gave: a Stjerne krigen -tema begravelse, komplett med en æresvakt av Stormtroopers.

Jack elsket absolutt Stjerne krigen , fortalte O’Donnell til PEOPLE. Du ville aldri sett ham uten et lyssabel i hendene, helt til slutten.

R2-D2 var tilstede da den unge gutten ble stedt til hvile Den binære solnedgangen, Luke Skywalkers tema fra Star Wars: Et nytt håp . Kisten hans var dekorert med bilder fra filmen og akkompagnert av en stor krans der det sto Jedi.

Et begravelsesfølge på 60 mennesker gikk bak vognen, inkludert Liam og Jacks tre søstre, Danielle, Christina og Natalie.

Programmer for seremonien hyllet Jack som en Jedi-mester som hadde sluttet seg til styrken 1. april.

Jeg ville at begravelsen hans skulle ha en vri, fordi han var så unik, Marie Robinson fortalte Portsmouth Nyheter .

Jack var en nydelig liten gutt, som alltid smilte, fortalte O’Donnell til PEOPLE. Mamma pleide å kalle ham gutten med tusen smil.

Begravelsen inkluderte også tradisjonelle elementer. Lokal sanger Marnie Clements dekket I Will Always Love You, mens Marie Robinson spilte en versjon av Ellie Gouldings Hvor lenge vil jeg elske deg hun hadde spilt inn for anledningen.

Jack likte sangen, og jeg likte å synge den sammen med ham, forklarte Marie Robinson Portsmouth Nyheter .

Det var den vakreste begravelsen noensinne, fortalte O’Donnell til PEOPLE. Jack ville elsket det.

For å hedre Jacks minne, foreslår foreldrene hans at sørgende donerer til Naomi House Children's Hospice , den CLIC Sargent kreft veldedighet og Rainbow Trusts veldedighet for barn .

I SLEKT: Mor legger til sandkasse i guttegraven slik at eldre sønn kan leke med broren sin

Lik oss på Facebook for flere historier som dette!