Paul McCartney husker lurt gangene han og John Lennon onanerte sammen

Paul McCartney har avslørt at han og John Lennon spilte sammen, men de også, feil, spilt sammen... Hvert produkt vi viser har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Kreditt: AP

John Lennon og Paul McCartney var kjære venner. Sammen turnerte de verden rundt, delte høyder av ufattelig stjernestatus og endret kursen til populærmusikken med sangene de skrev. Men i en nytt intervju med GQ , avslørte McCartney hvor nære han og bandkameraten var. De lekte sammen, men de også, feil, spilt sammen.

Snakker tilsynelatende med forfatter Chris Heath om hans nye album Egypt stasjon , husket det 76 år gamle musikkikonet den gangen han og Lennon onanerte sammen med en liten vennegjeng.

Det det var, var hjemme hos John, og det var bare en gruppe av oss. Og i stedet for å bare bli brølende full og feste – jeg vet ikke engang om vi ble over eller noe – vi satt alle bare i disse stolene, og lysene var slukket, og noen begynte å onanere, så det gjorde vi alle, forklarte McCartney .

I mangel av riktig lesemateriell (det var tross alt en pre-digital epoke) ropte guttene opp navnene på attraktive filmstjerner for å stimulere fantasien. Vi var bare, «Brigitte Bardot!» «Whoo!» Og så ville alle dundre litt mer, fortsatte han.

RELATERT VIDEO: Paul McCartney og en emosjonell James Corden tar livets tur for samkjøringskaraoke

Saken ble stoppet da den fremtidige Imagine-låtskriveren tvang vennene sine til å forestille seg en stor britisk helt i stedet for en blond bombe. Jeg tror det var John på en måte som sa: «Winston Churchill!» Stemning – bortskjemt.

RELATERT: Paul McCartney minner om tiden da Beatles støttet en stripper

Ifølge McCartney var hendelsen langt fra en vanlig foreteelse og skjedde bare én gang. Ok, kanskje to ganger. Men definitivt ikke mer enn to ganger.

Jeg tror det var en engang, eller kanskje det var som en togang. Det var ikke en stor ting. Men du vet, det var akkurat den typen ting du ikke tenkte så mye på. Det var bare en gruppe. Ja, det er ganske frekk når du tenker på det. Det er så mange slike ting fra når du er barn som du ser tilbake på og du sier: «Gjorde vi det?» Men det var god ufarlig moro. Det skadet ingen. Ikke engang Brigitte Bardot.

Historien i seg selv er ikke akkurat en engang, heller. McCartney har fortalt det flere ganger i løpet av årene, inkludert en passasje i hans autoriserte biografi fra 1998, Mange år fra nå , som byr på litt andre detaljer.

Vi pleide å ha wanking-økter da vi var unge i Nigel Whalleys hus i Woolton, sa han i boken, skrevet av vennen Barry Miles. Vi overnattet og satt oss alle i lenestoler og slukket alle lysene, og som pubertetsgutter i tenårene ville vi alle vike. Det vi pleide å gjøre, var det noen som sa: «Brigitte Bardot.» «Ååå!», det ville holde alle på nivå, så ville noen, sannsynligvis John, si: «Winston Churchill.» «Å nei!» og det ville ødelegge fullstendig. alles konsentrasjon.

Lennon selv ville udødeliggjøre øyeblikket i en sketsj han skrev for 1969 off-Broadway-skuespillet Åh! Calcutta!