Fotograf: Björk angrep meg

Sangeren er anklaget for å ha slått ut mot en paparazzo – revet skjorten av ryggen hans Kreditt: Sylvia Linares/FilmMagic

Singer-songwriter Björk skal ha angrepet en fotograf – og rev skjorta hans i to – etter at han knipset hennes ankomst til Auckland internasjonale lufthavn tidlig om morgenen, New Zealand Herald meldte mandag.

Jeg fikk omtrent tre eller fire bilder av henne, fotografen, som var på oppdrag for Herald på den tiden, fortalte avisen om krangelen søndag morgen. Og da jeg snudde meg og gikk bort, kom hun bak meg, tok tak i baksiden av den svarte [skjorten] min og rev den ned på ryggen.

Den 42 år gamle islandske sangeren – kanskje mest kjent for å ha på seg en svanekjole til Oscar-utdelingen i 2001 – veltet så, sa Jeffrey. Han la til: Jeg har ikke på noe tidspunkt rørt henne eller snakket med henne. (Han innrømmet imidlertid at Björks mannlige følgesvenn hadde bedt ham om å ikke ta bilder.)

I følge a senere historie i Herald , planla verken Jeffrey eller avisen å reise anklager.

Dette er ikke første gang sangerens fjær har blitt rufset av en journalist. Etter en flytur til Thailand i 1996, ble Björk tatt opp på video gjentatte ganger da hun slo en kvinnelig reporter. Hun ba senere om unnskyldning for angrepet, og det beryktede klippet er nå lagt ut på Youtube .