Pink utnevnt til UNICEF-ambassadør: «Bålen ble tent fordi jeg er en mamma»

«Barn gir mest håp», sier Grammy-vinneren Kreditt: Michael Crook/UNICEF

Pink vil prøve seg på å gjøre verden til et bedre sted som den siste UNICEF-ambassadøren.

Bålet ble tent, åpenbart, fordi jeg er en mamma, forteller sangeren – og mor til datteren Willow Sage, 4, med ektemannen Carey Hart – eksklusivt til PEOPLE

Som ambassadør vil Grammy-vinneren fokusere på barnehelsetiltak, spesielt på aktiv livsstil og ernæring, og fungere som talsperson for veldedighetsorganisasjonens nye initiativ, Kid Power . Gjennom et armbånd og app for aktivitetssporing håper Kid Power å inspirere barn til å leve sunnere.

Statistisk sett er ett av fire barn i USA inaktive. Og jeg handler om fitness og helse og positivitet. Ett av fire barn, globalt, er underernært. Så UNICEF har funnet en måte, med Kid Power, for å bekjempe begge problemene samtidig, sier Pink, 36.

Du får barna supermotiverte til å bevege føttene, og du skaper også globale borgere, der de bryr seg, og de kan hjelpe andre barn rundt om i verden.

Just Give Me a Reason-sangeren har vært vitne til barn i nød rundt om i verden. I juli ble hun med UNICEF på en tur til Haiti, hvor hun besøkte et helsesenter for mødre og spedbarn. Det var den turen som minnet henne om kraften barn har til å inspirere.

De er så klare til å fikse verden. De bare fortsetter. Barn er så motstandsdyktige. Jeg satt med denne lille 4- eller 5-åringen. Og hun bare holdt hendene på ansiktet mitt og sang for meg. Hun bor i en ettroms hytte med hele familien og knapt noe mat, og hun tar seg tid til å sitte sammen med meg og synge med meg, sier hun. Barna gir meg mest håp.

Mens Pink innrømmer at tiden hennes med UNICEF akkurat har begynt, er hun spent på å begynne å bruke den store munnen min for godt.