Pink åpner opp om 'Ulidelig smerte' og takker fansen for 'tålmodighet' etter å ha avlyst konserter

Pink fortsetter å være ærlig med fansen sin midt i en helsekamp som førte til at hun avlyste en serie konserter

Pink fortsetter å være ærlig med fansen sin midt i en helsekamp som førte til at hun avlyste en rekke konserter.

Etter et opphold på et australsk sykehus for et gastrisk virus, delte What About Us-sangeren, 38, et bilde på Instagram av operahuset i Sydney.

På mandag planla vi absolutt å fortsette med showet, og omtrent 20 minutter før jeg dro for lydsjekk, ble jeg hastet til sykehuset, med uutholdelige smerter, Pink – som for tiden er på sin Beautiful Trauma World Tour – forklart på Instagram . Det var årsaken til den sene kanselleringen. Det var utenfor noens kontroll, og var selvfølgelig ikke planlagt på den måten.

Pink, som takket personalet ved St Vincent's Hospital, hvor hun ble behandlet, fortsatte, jeg ble skrevet ut fra sykehuset i går kveld, og følger legenes ordre om væske og hvile. Mange av dere vet hvor fysiske showene mine er, og at jeg ikke bare står foran en mikrofon og synger. Jeg blar, danser, flyr, seler, silker og skriker meg gjennom en total s-show of awesomeness (ingen ordspill ment). Derfor må jeg være fysisk sunn og frisk for å kunne fremføre denne forestillingen. Jeg synes alle dere fortjener hele showet og meg på mitt beste.

60. årlige GRAMMY Awards - Roaming ShowPil og rosa | Kreditt: Kevin Mazur/Getty Images for NARAS

RELATERT: Pinks datter Willow, 7, 'tatoverer' hennes babybror Jameson - Se den bedårende kunsten

Sangerinnen sa at hun kommer tilbake på scenen lørdag 11. august, og at de utsatte forestillingene blir utsatt. I de kommende dagene, sa hun, skal jeg drikke grønn te og tilbringe tid med barna mine. Det er en advarsel til paparazzier, du kan faktisk se meg gå oppreist utenfor hotellrommet mitt med to små barn, og en annen advarsel: Jeg kan til og med smile. Ikke for mye, men. Jeg skal prøve å kontrollere smilet.

Pinks turné begynte i Phoenix, Arizona, i mars og avsluttes i New York City neste mai. Hun dro til Australia i juli for show i Perth, Adelaide og Melbourne før turen til Sydney.

Det har imidlertid vært en tøff tur Down Under for stjernen: Etter å ha avlyst sitt første show på grunn av en øvre luftveisinfeksjon, ble Pink snappet av paparazzier på Byron Bay-stranden sammen med barna Willow Sage , 7, og Jameson Moon , 19 måneder, noe som gjorde noen tilskuere stiller spørsmål ved om hun faktisk var syk.

PINK Beautiful Trauma World Tour 2018 - MelbourneRosa | Kreditt: Quinn Rooney/Getty

Rosa klappet tilbake på sosiale medier , og avslører at Byron Bay-utflukten hadde vært planlagt siden i fjor. Hun la til: Denne gangen, det disse parasittpaparazziene ikke viser deg, er to legebesøk i Byron to påfølgende dager, antibiotika, steroider, Vicks, nesespray, halsspray, flere steroider, NyQuil, en skrikende baby i midten om natten, hver natt, mens mamma gir ham varme bad og forteller datteren at alt er bra.

Justin Timberlake, 37, var rask til å stå opp for vennen sin midt i tilbakeslaget. Jeg beklager, søster. Men jeg må hoppe inn også... han kommenterte innlegget hennes. Som en artist som har vært heldig å dele scenen to ganger på turné med denne uforlignelige BADASS (en gang med 'NSync og en gang som soloartist), er jeg her for å fortelle deg at du ikke vil finne en hardere arbeidende, mer autentisk talentfull, og mer takknemlig for sin plass på scenen og fansen enn denne kvinnen. Natt ut og natt ut... kvinnen bare bringer det. Men DAG 1 og 2 vet det.

et alKreditt: Pink/Instagram

Shine On med Reese , en ny serie fra Reese Witherspoon i juli, ble Pink ærlig om å turnere med barna sine, som hun deler med ektemannen Carey Hart , 43.

RELATERT: Pink hyller faren sin, som har 'tatt på verden for og med meg': 'Jeg elsker deg pappa'

Å reise på tur med barn er veldig vanskelig. Det er utmattende. Det er det vanskeligste jeg noen gang har gjort, sa Pink. Men jeg er veldig, veldig heldig som får ta med meg barna mine og at jeg på en måte får integrere dem i [arbeids-]livet mitt.