Pink sier at ektemannen Carey Hart 'ikke vil gi' henne 'en annen baby' - så han bygde en motorsykkel til henne

Pink delte et bilde av den nye motorsykkelen sin til Instagram, og ba fansen om hjelp til å navngi henne 'baby'

Det er et nytt tillegg til Pinks familie – men det er ikke det du tror!

Tirsdag delte den 39 år gamle tobarnsmoren et bilde av en ny motorsykkel som ektemannen Carey Hart bygde for henne. (Hart, 43, er en tidligere motorsykkelracer og profesjonell freestyle motocross-konkurrent.)

På bildet rocker Pink en svart jumpsuit og lener seg mot den kobberfargede sykkelen.

Min ️ vil ikke gi meg en baby til, så han bygde en til meg. Hun river, spøkte musikeren, og tagget mannen sin. Hart og Pink er stolte foreldre til datteren Willow Sage (7) og sønnen Jameson Moon (2).

Pink ba også fansen hennes om hjelp til å navngi den nye sykkelen ved å skrive hashtaggen #whatshouldwenameher.

Sønnen Jameson ser allerede ut til å ta etter sine vågale foreldre.

I februar delte Hart en video av sitt yngste barn da den lille totten tok sin første tur på en elektrisk drevet balansesykkel.

Jamo blåser meg vekk!!!! Hart tekstet klippet. I dag i butikken brøt jeg ut @ridestacyc elsykkelen hans. Bokstavelig talt første gang han gjorde det til lengden på butikken min! Jeg var litt nervøs for gassen, men han tok den opp umiddelbart.

Ikke verst for 2 år gammel, la han til, spøkte, Skal ha hendene fulle lol.

Bildet av den nye motorsykkelen hennes kommer bare dager etter at Pink sa at hun ikke lenger ville legge ut bilder av de to barna sine på Instagram.

Det var en avgjørelse hun kom til etter at kritikere slengte henne i forrige måned for deler et bilde av barna hennes som samhandlet med en pelikan, en som ble knipset etter at Jameson hadde tatt av seg den våte svømmebleien. Selv om Pink hadde skriblet ut guttens nakne underdel på bildet, gikk troll fortsatt etter henne – og satte henne i forsvar. Og til tross for et godt motarbeid, inspirerte hele arrangementet Pink til å gjøre en endring.

RELATERT: Pink sier at hun ikke vil legge ut om barna sine på sosiale medier lenger: Folk er 'mean-spirited'

Folk gikk så langt som å si at noen burde ringe barnevernet fordi han ikke hadde bleie på, og hvordan tør jeg … noen av de ekleste tingene, husket Pink på Ellen DeGeneres-showet . Jeg gråt så hardt etter det fordi jeg liker å dele familien min. Det er mitt stolteste øyeblikk. Jeg er stoltere av barna mine enn noe jeg har gjort i hele mitt liv.

Jeg vil bare ikke dele dem lenger, sa hun. jeg vil ikke gjøre det. Jeg legger ikke ut bilder av dem lenger.

Pink fortsatte med å forklare at hun ikke engang så bildet slik kritikerne hennes hadde.

Jeg så på det som om det var en pelikan som fløy inn på rommet vårt. Det tilbrakte to timer med oss ​​… det var denne utrolige opplevelsen for familien min, sa Pink. Og jeg har en 2-åring [som] ikke liker å bruke våte badebleier og på et tidspunkt tok han den av seg. Jeg tenker ikke sånn! Vi er en familie. Vi bor på en gård. Barna mine er nakne, det er det som skjer!

RELATERT: Rosa reagerer på 'motbydelige' troll som kritiserer bilde av sønn, 2, uten bleie

Hun presiserte også at hun ikke er imot konstruktiv kritikk. Jeg forstår folk som sier: ‘Du må være mer forsiktig fordi du er i offentligheten, og du burde ha tenkt på det.’ Og de har rett. Men det er en bedre måte å si det på, sa hun til DeGeneres.

Det er en snill måte å være online på. Og jeg er åpen for godhet, sa Pink. Noen andre lærte meg at ordet 'sigøyner' er nedsettende, og jeg er ikke en person som bruker nedsettende språk. Jeg skrev tilbake til dem: 'Tusen takk for at du er så snill og utdannet meg. Jeg redigerer det, jeg tar det ned, og det ordet kommer aldri ut av munnen min igjen.’ Det er en måte å gjøre ting på!

Til syvende og sist innrømmet Pink overfor DeGeneres at beslutningen om å slutte å dele bilder av barna hennes på sosiale medier kom på et godt tidspunkt, spesielt for Willow.

Hun er 7 nå, sa Pink. Det er sannsynligvis på tide å trekke henne tilbake fra verden og la henne leve sitt beste liv.