Post Malone totaler bil to uker etter flyets nødlanding: 'Gud må hate meg'

Post Malone havnet i en bilulykke fredag ​​morgen som utgjorde totalt hans Rolls-Royce Wraith. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Post Malone havnet i en alvorlig bilulykke fredag ​​morgen.

Vraket kommer litt over to uker etter at de venstre dekkene på et privatfly Rockstar-sangeren og gitaristen var ombord blåste ut ved start, og tvang en skummel nødlanding.

Malone, 23, kjørte i passasjersetet på sin hvite Rolls-Royce Wraith i West Hollywood da bilen kolliderte med en Kia, Sgt. Frank Diana fra West Hollywood Sheriff's Department bekrefter overfor PEOPLE. Kjøretøyet, som ble kjørt av Malones assistent, kjørte deretter gjennom et gjerde i nærheten før det stoppet i noen busker.

Det er ikke meldt om personskader fra ulykken, sers. sa Diana. Han sa også at ingen alkohol var involvert i ulykken.

EKSKLUSIVT: Post Malones bil blir tauet bort i Los AngelesPost Malones bil | Kreditt: Splash News

RELATERT: Post Malone 'Kan ikke tro hvor mange mennesker som ønsket meg død' etter at flyet hans lander trygt

Malone, né Austin Richard Post, og hans assistent ble fotografert på stedet mens de snakket med myndighetene mens bilen ble tauet bort. Døren på førersiden ble fullstendig knust.

EKSKLUSIVT: Post Malone involvert i høyhastighets bilulykke i Los AngelesKreditt: Splash News

Representanter for Malone reagerte ikke umiddelbart på PEOPLEs forespørsel om kommentar, men Malone selv adresserte hendelsen på Twitter – spøker, Gud må hate meg lol.»

Malones flyhendelse skjedde 21. august.

Gulfstream Aerospace GLF-4 luksusjetfly han fløy inn tok av fra Teterboro flyplass i New Jersey rundt klokken 10:50, bekreftet FAA overfor PEOPLE, med planer om å fly til London Luton Airport i Luton, England. Men da piloten skjønte at dekkene hadde blåst, førte det til en nødlanding og flyet begynte å sirkle rundt flyplassen.

Den landingen var opprinnelig forventet å skje tilbake på Teterboro flyplass i New Jersey, men i et forsøk på å få flyet til å brenne av drivstoff, ble flyet viderekoblet til Westfield Barnes regionale flyplass i Springfield, Massachusetts før de ble omdirigert igjen til Stewart International Airport i New Windsor, New York.

I SLEKT: Post Malones privatfly foretar trygt nødlanding etter å ha blåst ut dekk ved takeoff

Post Malone blir sett på fast grunn etter en nødlanding av hans private jetfly på Stewart flyplass i New Windsor, New York.Post Malone | Kreditt: The Image Direct

Fem timer etter takeoff landet Malones plan trygt. Like etter ble Malone og følget hans sett snakke med førstehjelpere på bakken. Deretter takket han fansen og vennene sine for deres støtte på Twitter, med en spesiell melding til haterne hans.

Jeg landet gutta. Takk for dine bønner, skrev han. Kan ikke tro hvor mange mennesker som ønsket døden over meg på denne nettsiden. F deg. Men ikke i dag.

Malones debutalbum, Stoney , med hans banebrytende hit White Iverson, er sertifisert trippel platina. Alle de 18 sangene fra Post Malones andre album ølbonger og bentleys — som er sertifisert dobbel platina — landet på Hot 100-listene tidligere i år.

I august deltok han 2018 MTV Video Music Awards i New York City, hvor han tok årets sang hjemme og deretter gå til Radio City Music Hall-scenen for en showavslutningsforestilling med Aerosmith.

I SLEKT: Post Malone vinner årets sang for 'Rockstar' på MTV VMA - og rocker ut med Aerosmith

2018 MTV Video Music Awards - ShowKreditt: Michael Loccisano/Getty

Du legger deg og drømmer om kanskje å vinne, og når du kommer opp her så husker du ikke hva i helvete du skal si, sa Malone mens han gikk på scenen med 21 Savage, som gjester sangen. Tusen takk. Takk til familien min, takk til mannskapet mitt - alle som var en del av sangen. Takk alle sammen for at dere lyttet.

Han la til, ærlig talt, om hundre millioner år ville jeg aldri forvente å gjøre dette, så dette er sykt. Så tusen takk, folkens, tusen takk.