Prinsens familie feirer 'Prince Night' med Minnesota Twins in the (lilla) regn

Princes familie feiret 'Prince Night' på Target Field som en hyllest til Minneapolis' egen avdøde musiker organisert av hjemmelaget Minnesota Twins prinsKreditt: Adam Bettcher/Getty

Minnesota-fans vil alltid blø lilla for Prince.

De Minnesota Twins hedret helten fra hjembyen ved å endre fargen på Target Field til lilla fredag ​​kveld da de tok kampen mot Cleveland-indianerne, akkompagnert av den avdøde sangerens familie, inkludert søsknene Sharon Nelson, Omarr Baker og Norrine Nelson.

Kreditt: Adam Bettcher/Getty

Som en del av «Prince Night»-hyllest , spillere og ansatte hadde på seg lilla oppvarmings-t-skjorter med Princes ikoniske emblem prydet på, mens prinsen av funks musikk spilte før kampen og mellom omgangene.

Fansen ble behandlet med en spesiell gave fra baseballlaget for å beskytte dem mot (lilla) regnet. De første 10 000 fansen som ankom stadion fikk lilla paraplyer med den musikalske legendens Lilla regn albumomslag på innsiden.

FRA PEN: Lær prosessen bak tiden å velge ut de 100 mest innflytelsesrike menneskene

Og kvelden hadde ingen mangel på overraskelser. Under spillet fremførte elever fra Minneapolis Public Schools en hyllest for Prince, med et fyrverkerishow med Prince-tema som brøt ut på nattehimmelen ved slutten av spillet.

I tillegg gir Minnesota Twins $10 000 til Minnesota Public Schools til fordel for studenter med interesse for musikk til ære for Prince, som døde i april 2016.