The Purr-fect Present! Taylor Swift gir kattene sine støpte sylteposer med varer

Grammy-vinneren spiller hovedrollen i den kommende filmatiseringen av hitmusikalen

Taylor Swifts Katter rollebesetningskamerater føler seg tøffe.

Grammy-vinneren, 29, er opptatt med innspillingen av den kommende filmatiseringen av hitmusikalen i London - og onsdag avslørte flere av hennes catty-crew de søte gavene sangeren delte ut på settet.

Når du kommer hjem fra jobb med gaver! Takk til den UTROLIGE @taylorswift, skrev ballettdanser Eric Underwood på en Instagram-historie av noen rykte merch, klistremerker og mer. Skuespiller Redmand Rance viste også frem sin proppfulle pose med varer på Instagram, og skrev Når @taylorswift får gaveposer for hele rollebesetningen.

Skjermbilde 2019-02-06 kl. 15.23.14Kreditt: Instagram 775277744NA00127_The_2019_IKreditt: Instagram

I SLEKT: Mjau! Se Taylor Swift på settet til Katter Film i snødekte London

Forrige måned, Swift la ut en selfie fra traileren hennes på settet til Katter , viser begeistret fansen snødekte London.

Så jeg er på settet for Katter og det snør for fullt, sa hun i en video mens snøfnuggklumper klistret seg til håret hennes. Hun la også ut en annen av henne som løp og sprang i snøen.

Kreditt: Matt Winkelmeyer/Getty

Den 10 ganger Grammy-vinneren er en del av en stjernespekket rollebesetning, inkludert Oscar-vinner Jennifer Hudson, Ian McKellen og James Corden. Filmen vil bli ledet av Tom Hooper, som regisserte den populære filmatiseringen av De elendige i 2012.

RELATERT VIDEO: Hvem vil Taylor Swift spille i filmatiseringen av katter? Andrew Lloyd Webber gir en pekepinn

Swift er en kjent katteelsker og er kjent for å legge ut bilder av hennes søte kjæledyr Meredith og Olivia, som hun oppkalte etter Dr. Meredith Gray fra Greys anatomi og detektiv Olivia Benson fra Lov og orden: Spesialenhet for ofre .

Hennes tidligere filmkreditter inkluderer Valentinsdag og Giveren sammen med Jeff Bridges.