Rachel Zoe: Min andre graviditet er helt annerledes

BildeKreditt: Splash News Online

Motestylisten har en perfekt mann og 2-åring til å hjelpe henne gjennom det Rachel Zoe forbereder seg på baby nr. 2, men på mange måter føles det som en helt ny opplevelse.

Det er helt annerledes. Alt er annerledes, fortalte motestylisten, 42, til PEOPLE onsdag på The Zoe Report Relaunch-middag i Hollywood, arrangert av Fiji Water.

Men i det minste blant vennene hennes er det den fasjonable måten å gjøre det på.

Jeg har hørt det fra alle, at alle svangerskap er forskjellige, og jeg har mange gravide venner akkurat nå, og alle svangerskapene deres er forskjellige - andre, tredje uansett hva det er, sier hun.

En ting er imidlertid den samme: Hun har igjen mistet smaken for søtsaker, noe som er en blandet velsignelse. [Jeg føler meg] heldig, men det er også jeg føler meg litt gyset, sier Zoe. Jeg føler liksom, hva skjedde? [Det er] det samme med [sønnen min] Sky, og jeg liker, hva er avtalen?

Zoe legger til at sønnen Skyler gleder seg til å bli storebror og har gått utenom den beryktede forferdelige 2-eren.

Han er 2. Jeg må fortelle deg, hele denne forferdelige 2-tingen synes jeg er tull. Dette er min favorittalder så langt, og for å være ærlig, hvis jeg kunne fryse ham på 2 år, ville jeg gjort det, sier hun.

Han har hele denne personligheten. Han har et enormt ordforråd. Gud, jeg mener, han sier ærlig talt de mest utrolige ting. Vi blir imponert av ham hver eneste dag. Han er i førskolen. Det er den søteste tingen i hele verden.

Hun legger til at båndet hans til faren og mannen hennes, Roger Berman, er like bedårende.

[Roger er] veldig, veldig, veldig praktisk. Det er faktisk den søteste tingen noensinne. Han elsker å være pappa, sier hun.

Og å ha et stressfritt ekteskap gjør det mye lettere for Zoe å være gravid og mor.

Han er den enkleste tingen i livet mitt. Det har han alltid vært, sier hun. Vi har vært sammen i 22 år, vært gift i 15. Alle liker alltid, er ikke ekteskap vanskelig? Og Rodger og jeg ler alltid. Vi jobber ikke med det. Det er det bare. Vi er bestevenner. Vi er forretningspartnere. Vi er vanvittig forelsket i hverandre. Vi har en utrolig lykkelig familie, så jeg føler meg veldig velsignet.

Av Tim Nudd og Mariah Haas