På ekte? Axl Rose slår ut Mariah Carey for tittelen på den største vokalisten noensinne

Så hvis du vil elske meg, så elsk deg ikke... Kreditt: Jason Squires/WireImage

Prøver du å komme til Paradise City? Guns N’ Roses-sangeren Axl Rose har stemmen til å komme deg dit i følge Konserthotell .

Reisenettstedet nylig har lagt ut et diagram utpeker Rose som tidenes største vokalist. For å komme til dette diskutable resultatet målte piktogrammet vokalområdet til over 70 kjente sangere fra en rekke epoker og stiler, og refererte deretter funnene deres med en fortid Rullende stein artikkel og Internett-oppslagstavler.

Etter å ha målt den høyeste tonen, den laveste tonen og det totale spekteret av artister som Kelly Clarkson , Justin Bieber og Lorde , skiller Rose seg ut som sangeren med både den laveste innspilte tonen og det mest ekspansive vokalområdet. Bare Mariah Carey, Christina Aguilera og Prince slo GNR-ledelsen for tittelen på den høyeste tonen i et spor.

Når du hører på sanger som Welcome to the Jungle, er det ubestridelig at Rose er et vokaldyr, men er han den beste? Mens Concert Hotels har alle tallene for å bevise poenget sitt, er det alltid et stykke musikalsk talent som er umulig å måle.

Ta en titt på siden elegant interaktiv grafikk og la oss få vite hvem av deres vokalister som rangerer som den største noensinne etter din mening.

I SLEKT: 18 legendariske artister med færre Grammys enn Lorde
[BILDE 0 ]

Lik oss på Facebook for flere historier som dette!