RHOBHs Kyle Richards ble operert på nesen etter å ha ødelagt den i fjor: 'I Fixed the Bone'

Kyle Richards delte bilder av nesen hennes tre uker etter operasjonen Kyle RichardsKreditt: Tibrina Hobson/WireImage

Kyle Richards åpner opp for fansen sin om hennes nylige nesejobb.

På fredag, Ekte husmødre fra Beverly Hills star, 51, adresserte kommentarene hun har fått fra fans som spurte hvorfor hun ser annerledes ut. «Siden så mange av dere spekulerte i hva jeg gjorde eller ikke gjorde med ansiktet mitt … her er svaret ditt. Jeg fikset nesen min,» skrev Richards ved siden av en selfie med den nye nesen hennes.

«Jeg brøt den i september i fjor, og beinet som stakk ut plaget meg. Så jeg fikset beinet, fikset pusteproblemene mine og forfinet toppen, fortsatte hun og la til at hun er tre uker etter operasjonen. «Jeg vil alltid fortelle dere sannheten. Jeg synes imidlertid noen av kommentarene på innleggene mine er morsomme.'

Bravo-stjernen fulgte opp med flere selfies, og delte en som viste noen hevelser og blåmerker noen dager etter operasjonen. 'Dette er 10 dager etter og fortsatt hoven som det vil være en stund. Det endelige resultatet er faktisk ett år, sa hun til fansen.

Kyle RichardsKreditt: Kyle Richards / Instagram

I SLEKT: Kyle Richards hevder at hennes stjålne ring er på synskes hånd i bilde delt av Diane Keaton

Kyle RichardsKreditt: Kyle Richards / Instagram Kreditt: Kyle Richards / Instagram

Personlig var det ikke vondt for meg i det hele tatt, fortsatte Richards. Jeg var lavmælt og nøt nedetiden og så på filmer som jeg aldri gjør. 5 dager ble jeg hjemme.

Richards innrømmet da at ektemannen Mauricio Umansky var nervøs for at jeg ikke så ut som meg selv,' før han la til, 'han er fornøyd med resultatet.'

RELATERT: Kyle Richards sier nytt RHOBH Rollemedlem Crystal Kung Minkoff kommer til å bli 'bra for showet'

Firebarnsmoren sa også at hun 'kan puste så godt nå at det er en seriøs game changer for å sove.'

Mens hun kom seg etter operasjonen, har realitystjernen vært det promoterer filmen hennes, Halloween dreper , som vil bli utgitt i oktober 2021. Filmen var opprinnelig planlagt på kino denne måneden, men utgivelsesdatoen ble skjøvet tilbake midt i koronaviruspandemien.

Kreditt: Kyle Richards / Instagram Kreditt: Kyle Richards / Instagram

Også i arbeid for Richards er den nye sesongen av RHOBH med to nye rollebesetninger. Kyles søster Kathy Hilton har sluttet seg til rollebesetningen, bekreftet en kilde overfor PEOPLE. Moren til Paris Hilton og Nicky Hilton Rothschild vil spille hovedrollen i Bravo-seriens kommende sesong 11 sammen med søsteren. (Deres andre søster, Kim Richards, dukket tidligere opp på RHOBH i fem sesonger.)

Sammen med Hilton blir gründer og tobarnsmor Crystal Kung Minkoff, grunnleggeren av Real Coco, med i sesong 11.

Casting-nyhetene kommer etter at Teddi Mellencamp Arroyave og Denise Richards har gått ut. Den nåværende rollebesetningen inkluderer også Erika Girardi, Lisa Rinna, Garcelle Beauvais og Dorit Kemsley, med Sutton Stracke som en venn av Housewives.

En premieredato for sesong 11 av RHOBH er ennå ikke annonsert.