RHOMiami Alum Joanna Krupa skiller seg fra ektemannen etter nesten 4 års ekteskap

Joanna Krupa og Romain Zago giftet seg i juni 2013 Kreditt: Vivien Killilea/Getty

Joanna Krupa og mannen hennes gjennom nesten fire år, Romain Zago, har gått fra hverandre.

En kilde nær Krupa bekrefter overfor PEOPLE at førstnevnte Real Housewives of Miami star og Zago har skilt seg. Ifølge kilden dater ikke Krupa, og bruddet var minnelig.

Ikke lenge før det begynte å dukke opp rapporter om at Krupa og Zago gikk fra hverandre, førstnevnte RHOM alum ga ut et oppmuntrende notat til sine følgere på sosiale medier om å aldri være redd for å mislykkes.

Krupa, 38, tok til Instagram denne helgen og delte et portrett av seg selv i en koselig rød genser med teksten: En positiv holdning er nøkkelen til lykke. Sett alltid målene dine høyt og vær aldri redd for å mislykkes... hvis du ikke prøver vil du aldri vite det. Omgi deg selv med glade, varme ydmyke og ekte mennesker.

Tidlig denne uken rapporterte flere utsalgssteder at modellen og ektemannen Romain Zago - hvis steinete vei til forlovelse ble kronisert i den nå avlyste Bravo reality-serien - sluttet med forholdet deres, og Krupa har ikke delt noen bilder med sin mangeårige kjærlighet siden november 2016. (En representant for Krupa svarte ikke på PEOPLEs forespørsel om kommentar.)

Krupa giftet seg med Zago i juni 2013 foran 150 gjester, inkludert tidligere RHOMiami medspillere Adriana DeMoura og Alexia Echevarria. Seremonien fant sted ved bassengkanten på Park Hyatt Aviara resort i San Diego.

I følge et øyenvitne inneholdt seremonien mange stearinlys og var veldig romantisk. Joanna hadde på seg en stroppeløs kjole og så nydelig ut. Hun ble emosjonell under løftene deres: Etter at de ble uttalt som ektemann og kone, kunne de ikke slutte å kysse. De så begge veldig fornøyde ut. Det var en veldig spesiell seremoni.

Måneder etter å ha knyttet bånd, åpnet realitystjernen opp for FOLK om livet som nygift. Bryllupsreisen ble offisielt avsluttet for en uke siden. Rett etter bryllupet var alt så rolig. Vi var avslappet, kranglet ikke. Nå er det tilbake til det normale, sa hun.

Selv om Krupa ennå ikke var klar for å få barn med eieren av nattklubben i Miami i september 2013 - ville jeg elske å ha tvillinger, en gutt og en jente. Wham, bam og bli ferdig. Men ikke helt ennå. Jeg er fortsatt egoistisk. Som mor må du gi din kjærlighet og oppmerksomhet til barnet ditt, og jeg er ikke klar til å slippe løs den uselviske delen av meg, sa hun - et drøyt år senere valgte hun å fryse eggene sine, og åpnet opp for FOLK om hennes beslutning om å gjøre det.

Jeg vil ikke angre på at jeg ikke gjorde det to, tre år senere, når jeg prøver å få barn, i tilfelle jeg av en eller annen grunn er infertil, sa hun. Jeg ville aldri tilgitt meg selv.

Krupa sa at prosessen med å fryse eggene hennes - som inkluderer blodarbeid, hormoninjeksjoner og ultralyd som førte til en uthentingsprosedyre - ble gjort med Zagos fulle velsignelse.

Han var helt for det, sa hun om Zago. Vi er ikke klare for å få barn akkurat nå, og jeg tror det er trygt å ha et lite sikkerhetsteppe.