Ricki Lake tar på seg sin originale hårspraykjole for første gang siden innspillingen av filmen fra 1988: 'I Love It'

Skuespillerinnen tilsto at hun holdt kjolen i en veske i 34 år før hun tok den på seg Utsikten sin Halloween-episode på fredag

Velkommen tilbake, Tracy Turnblad!

Ricki Lake , som portretterte den ikoniske karakteren i originalversjonen av Hår spray i 1988, tok på seg den svart-hvitt-mønstrede kjolen og det klassiske store håret hun hadde på seg i filmen for Utsikten sin Halloween-episode med musikalsk tema på fredag.

Lake, 53, fortalte vertene at kjolen hadde vært i en veske 'i 34 år.'

ricki lake bruker hårspraykjole på nytt på The View

'Dette er min originale kjole at jeg modellerer, og bærer det i Hefty Hideaway [scenen],' tilsto Lake.

Lake sa at siste gang hun hadde på seg kjolen var mens hun filmet den originale filmen.

I SLEKT: The Viewsical! Se medvertene hylle klassiske musikaler til Halloween

'Det er den ene delen jeg klarte å beholde, og jeg hadde den i en pose og jeg har flyttet mange ganger,' forklarte skuespillerinnen. Da dere ringte, sa jeg: 'Jeg har min originale kjole! Jeg har ikke dratt den ut av posen. Og så, jeg elsker det.

ricki lake bruker hårspraykjole på nytt på The View

Programleder Joy Behar spurte: 'La de deg beholde parykken?'

«Parykken var håret mitt! Det var alt håret mitt! Lake humret og la til at det 'aldri var det samme' etter filmingen. 'Jeg er takknemlig, jeg gjorde det jeg måtte gjøre for denne delen!'

Etter å ha påtatt seg rollen, la Lake til, 'forandret hele livet mitt.'

I SLEKT: I dag Programverter takler et NFL-tema for Halloween 2021 — Tom Brady, Patrick Mahomes og flere!

ricki lake bruker hårspraykjole på nytt på The View

«Det åpnet alle dører for meg,» sa hun. '[Regissør] John Waters veiledet meg også på en måte der jeg tror jeg har vært veldig ydmyk og jordet gjennom disse årene.'

Hår spray har blitt gjort om flere ganger på Broadway og på storskjerm siden Lakes opprinnelige opptreden for mer enn tre tiår siden. Å se karakteren hennes bli spilt av en annen skuespillerinne, sa hun, tok litt tid å venne seg til.

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på MENNESKER sitt gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

ricki lake bruker hårspraykjole på nytt på The View

'Det var rart å se disse gjentakelsene - musikalen og noen andre som spiller rollen,' sa skuespillerinnen. «Men jeg er beæret. Hun er et typisk forbilde for underdogen, og det var så nært og kjært mitt hjerte. Og jeg er bare så glad for at generasjoner har elsket dette ikoniske showet.'

I 2002, Hår spray ble omgjort til en Broadway-musikal. Marissa Jaret Winokur fikk en Tony Award for sin opptreden som Turnblad.

Nikki Blonsky tok på seg rollen for filmen fra 2007 og ble nominert til en Golden Globe for sin opptreden. Maddie Baillio ble rollebesatt som Turnblad for 2016 direkte TV-tilpasning av showet kalt Hårspray Live! , som ble sendt på NBC.