Rihanna Gets 'Wild' med DJ Khaled under Grammy-opptreden

Rihanna tok scenen for en showstoppende fremføring av hiten hennes 'Wild Thoughts' sammen med DJ Khaled og Bryson Tiller under den 60. GRAMMY Awards

Rihanna gnistret av energi mens hun fremførte hiten Wild Thoughts sammen med DJ Khaled og Bryson Tiller under den 60. årlige Grammy Awards søndag kveld.

Sangerinnen lyste opp rommet mens hun viste frem sine morderiske dansetrinn i en frynsekjole med en rød blomst festet i de lange lokkene.

Sørg for å sjekke ut PEOPLEs fulle Grammys-dekning for å få siste nytt om musikkens store kveld.

I tillegg til å opptre, ble Rihanna nominert til - og vant - en Grammy Award for beste rap/sungprestasjon for sitt samarbeid med Kendrick Lamar på Loyalty av albumet hans Jammen.

60. årlige GRAMMY Awards - ShowKreditt: Theo Wargo/WireImage

Mens han tok imot prisen, overførte Lamar raskt ting til 29-åringen og sa at hun gasset meg på min egen sang og at prisen virkelig tilhører henne.

Vel, takk Kendrick for at du ga meg denne utrolige muligheten til å være med på en så god plate, sa hun. Jeg er beæret over å kunne gjøre dette med deg.

F:PHOTOMediaFactory ActionsRequests DropBox3000#screencapsSNAG-1077.jpgRihannas samarbeid med Kendrick Lamar på Royalty vant en Grammy Award for beste rap/sung-opptreden | Kreditt: CBS

RELATERT VIDEO: Her er listen over nominerte til 2018 Grammy Awards

Selv om Rihanna valgte å ikke gå på den røde løperen, delte 29-åringen timer før arrangementet en stilig snap av seg selv iført en hvit minikjole med en bustier topp med en overdimensjonert hvit kåpe som trakk etter henne på gulvet, som hun pyntet med et par boksy solbriller.

Hold deg trykket, hun tekstet bildet, og refererte tilsynelatende til Lemon sangen hennes med N.E.R.D.

RELATERT: Hvorfor har stjerner på seg hvite roser til Grammys?

Den 60. årlige Grammy Awards, arrangert av James Corden, ble sendt direkte på CBS fra Madison Square Garden i New York City.