Rob Kardashian setter 'juks' eks Blac Chyna på Blast med eksplisitte bilder og tekst 'kvitteringer'

Rob Kardashian delte en serie med ekstremt grafiske og eksplosive innlegg, hvorav noen siden har blitt slettet

Rob Kardashian og Blac Chyna kjemper om det på sosiale medier - igjen.

Onsdag tok Kardashian (30) til Instagram for å sprenge eksen Chyna (29) i en serie ekstremt grafiske og eksplosive innlegg, hvorav noen siden har blitt fjernet. Chyna svarte på angrepet av meldinger i et Snapchat-innlegg som siden ble slettet, og påsto at Kardashian slo henne. (Verken Kardashian eller Chyna reagerte umiddelbart på PEOPLEs forespørsel om kommentar.)

Hahahaha Chyna sendte meg nettopp denne videoen og sa glad 4. juli for en gal person, han filmet en video av Chyna som kysser en mann i sengen. Kom og tilbring tid med datteren din i stedet for å knulle meg og så denne fyren rett etterpå. du trenger hjelp.

rane-k-2Kreditt: Rob Kardashian Instagram

I et annet innlegg delte Kardashian et skjermbilde av en angivelig tekstsamtale mellom seg selv og fyren Chyna ble tatt for å utro meg med.

Dette er fyren Chyna ble tatt for å utro meg i et øyeblikk nå. Og se han sendte meg en tekstmelding for å be om hjelp og sa at han trengte penger fordi han ikke har råd til å betale Chynas regning, så det er derfor jeg betaler regningene hennes, skrev han. Flere kvitteringer kommer. I går sendte Chyna meg sin p- og alt og sa at hun skulle komme til meg ... vent på det. Aldri en gang har jeg vært utro mot Chyna, og jeg forble lojal mot henne selv etter alt jukset hun holdt på med og de mange mennene hun holdt på med, inkludert meg.

rane-k-1Kreditt: Rob Kardashian Instagram

I et annet svært grafisk innlegg delte Kardashian et skjermbilde av en påstått tekstsamtale mellom seg selv og Chyna, som inkluderte et angivelig bilde av Chynas utsatte kjønnsområde.

Dette er fra Chyna i går til meg, skrev han. Jeg har aldri vært så respektløs i hele mitt liv. Jeg kjøpte akkurat 250 000 smykker til henne i går. Denne kvinnen er så respektløs og jeg bryr meg ikke.

Kardashian delte deretter et bilde av mannen som angivelig var i sentrum av dramaet. (Han svarte ikke umiddelbart på PEOPLEs forespørsel om kommentar.)

Og dette fyren som la ut et bilde i den samme sengen Chyna og jeg laget babyen vår i, skrev han. Huset jeg betaler for. Den kappen har jeg sannsynligvis betalt for. Imma sender deg meldinger fra denne fyren som ber om å koble til meg, ellers vil han avsløre Chyna hvis jeg ikke hjelper ham med å få penger fordi han ikke kan håndtere regningene for å ta vare på Chyna. Lol. Jeg betaler lambo. Ferrari. Forskuddsbetaling på rullene. Forskuddsbetaling på din mors bil. Jeg betaler moren din siden du ikke engang vil ringe din egen mor tilbake om måneder.

Jeg har sikkert brukt en million alene de siste 2 månedene. 90K halskjeder. 70K klokke. Ferrarien som du later som du har selv, fortsatte han. Chyna Jeg håper du finner hjelp og til denne maisballen, du er tørst som f— for å slå meg og trygle om å koble til meg, og hvis jeg ikke hjelper deg med å skaffe penger, vil du avsløre Chyna. Bror, gå tilbake til sønnen din som er hjemme i stedet du her ute for noen som alle f-er inkludert meg. Lol. Klovn. Hun er alle og det har vært sånn. Respektløsheten i sengen som datteren min ligger i. Chyna tapte bokstavelig talt på denne.

Blac Chyna og Rob Kardashian besøker nattklubben OnyxKreditt: Prince Williams/WireImage

Kardashian fortsatte med å dele flere ekstremt eksplisitte innlegg, og påsto at Chyna bruker narkotika. Han la også ut ytterligere to påståtte nakenbilder av henne, som begge siden har blitt tatt ned.

Alle lurer på hvordan Chyna gikk ned i vekt etter babyen, og hun lyver for alle, men nei, jeg er en så flott ektemann at jeg på jubileet vår betalte 100 000 for å gjøre denne operasjonen for å få alt fikset så mye de kunne, skrev han i et annet innlegg. Og så gjett hva hun gjorde etter at hun var helt helbredet da jeg var ved hennes side hele tiden. Hun forlot meg og babyen min som hun hadde på tross for å komme tilbake til den andre babyfaren sin. Jeg kan ikke tro at du ikke ville respektere meg på denne måten.

I et annet innlegg sa Kardashian: Jeg er en villmann og jeg har alltid vært det og vil alltid være det, og jeg gir ikke en f—.

Takk Gud og faren min for at de så ned på meg og viste meg dette, skrev han. Jammen, jeg brukte millioner på denne jenta på mindre enn et og et halvt år, og hun fant karer som slo meg og tigger om penger, ellers vil de avsløre henne. For sent mann.

Jeg lager garantert et lemonadealbum i år, la han til i et annet innlegg.

Chyna svarte på Kardashians innlegg på Snapchat, og påsto at han slo henne.

img_2576_720Kreditt: Blac Chyna/Snapchat Kreditt: Blac Chyna/Snapchat

På barna mine, men jeg skal være stille fordi du er en Kardashian, skrev hun i et Snapchat-innlegg som siden har blitt slettet. Lyset vil komme til lyset.

Chynas representant kommenterte ikke umiddelbart, men en kilde nær realitystjernen sa at hun er offeret i denne situasjonen: Hun har måttet ha et nytt telefonnummer hver måned og må hele tiden endre nummeret sitt. Mens alle skriver historier og synes det er morsom sladder, er det faktisk farlig.

Kardashian og Chynas berg-og-dal-bane-forhold begynte i januar 2016, da de to offentliggjorde romantikken sin. Paret hevet først øyenbrynene på grunn av Chynas kompliserte historie med Kardashian-Jenner-familien: Chyna deler en sønn med Kardashians søster Kylie Jenners tidligere kjæreste Tyga , og er også bestevenn med Amber Rose , en eks av Kanye West , som nå er gift med Robs søster Kim Kardashian West .

Kardashian fridde til Chyna i april 2016, og en måned senere kunngjorde de at de ventet sitt første barn. De to ønsket datteren deres, Dream Renée, velkommen i november i fjor. FOLK bekreftet at de to hadde sagt opp forlovelsen i februar, og i månedene etter har statusen til forholdet deres forblitt uklar, selv om de to så ut til å ha vært på relativt gode forhold.