Rocco Ritchie går ut med modellen Kim Turnbull etter at mamma Madonna adopterte tvillingjenter

Utflukten kommer bare dager etter at Rocco Ritchies mor, Madonna, adopterte tvillingjenter fra Malawi Kreditt: Stuart C. Wilson/Getty

Rocco Ritchie smilte på torsdag da han gikk ut med ryktet kjæreste Kim Turnbull bare dager etter at nyheten kom om at moren hans, Madonna, hadde adoptert tvillingjenter fra Malawi.

Ritchie, 16, og Turnbull ble sett på et eksklusivt arrangement arrangert av Reebok Classic i London, og var alle smilende mens de var pyntet med koordinerende Reebok-utstyr.

Turnbull delte et par bilder av seg selv og Ritchie på Instagram dagen for arrangementet, med teksting en med en enkel regnbue emoji og den andre med en enkel hashtag: #thisisclassic.

Dette er ikke første gang Ritchie - sønnen til Madonna og Guy Ritchie - har gått ut med Turnbull. I oktober stilte paret for bilder sammen på Fortumlet og Calvin Klein-festen.

https://www.instagram.com/p/BQTtZcHl_io/?taken-by=kim_turnbull&hl=no

Den nylige utflukten kommer når Madonna bekrefter at hun har adoptert 4½ år gamle tvillingjenter fra det østafrikanske landet. (Den glade nyheten kommer etter superstjernens langvarige varetektskamp med Ritchie over Rocco, som begynte på slutten av 2015.)

https://www.instagram.com/p/BQNhVE_lzRX/?taken-by=kim_turnbull&hl=no

Jeg kan offisielt bekrefte at jeg har fullført prosessen med å adoptere tvillingsøstre fra Malawi og er overlykkelig over at de nå er en del av familien vår, skrev Madonna i en Instagram-bilde av seg selv som går med jentene.

Selv om Madonna i utgangspunktet hadde kalt jentene Stella og Esther i et tidligere innlegg, har hun sist omtalt sine nye døtre som Stelle og Estere.

Går for gullet! Madonnas datter Mercy tar hjem fire medaljer i gymnastikkkonkurransen

Tirsdag sa Malawis talsperson for rettsvesenet Mlenga Mvula til PEOPLE at Høyesterett i Malawi bekreftet adopsjonsordren for popstjernen.

Før hun adopterte de små jentene, var Madonna allerede mor til fire barn: Ritchie, Lourdes, 20, David Banda, 11, og Mercy James, 11.