Se Inne i Khloé Kardashians massive parykkskap

Realitystjernen er kjent for sine organisatoriske ferdigheter, og lanserte til og med en videoserie kalt KHLO-C-D på nettsiden og appen hennes

Kylie Jenner er kjent for sin fargerike parykksamling, men søsteren Khloé Kardashian regjerer når det kommer til organisering av hårpynt.

Clea Shearer og Joanna Teplin (grunnleggerne av profesjonell organisasjonstjeneste Hjem-redigeringen ) tilsynelatende besøkte 35-åringen Følger med på Kardashians stjernens hjem, og delte deretter et bilde av den overdådige parykksamlingen hennes Instagram .

Organisering @khloekardashian's glam room var en for bøkene? #hjemmeredigeringen #husmål #skjønnhet, Hjem-redigeringen innlegget sa.

På bildet er tre pent organiserte hyller på full skjerm. Den første har seks utstillingshoder i rosa og lilla krom med en rekke hårstykker stablet på toppen, mens den andre og tredje raden er fullpakket med kleshengere av blonde, rosa, rødbrune og brune extensions i krøllete, bølgete og rette stiler.

Wow. Dette er neste nivå! ? en Instagram-bruker kommenterte under innlegget. En annen skrev: Dette er det mest estetisk tiltalende!

Ser akkurat ut som glamrommet mitt, spøkte en tredje person. The Good American-grunnleggerens BFF Khadijah Haqq la til, Hair Goals!!!!! ??

Og dette er ikke første gang Shearer og Teplin har hjulpet en kjendis. De etterspurte bedriftseierne har organisert alt fra pantries til lekerom for stjerner som Gwyneth Paltrow, Rachel Zoe, Lauren Conrad og Mandy Moore.

RELATERT: Jonas Brothers gjenskaper den ikoniske kampscenen Kim og Khloé fra Keeping Up with the Kardashians

Khloé, i mellomtiden, er uten tvil det mest omhyggelig organiserte, tvangsmessig rene medlemmet av KarJenner-familien. (Har du sett de perfekte kakeglassene hennes på kjøkkenet hennes på Følger med på Kardashians ?)

Fra kjøkkenet til garasjen til klesskapene hennes, har den snart kommende moren blitt en ekspert på å holde orden i hjemmet sitt. Hun lanserte til og med en videoserie dedikert til disse ferdighetene på nettsiden og appen hennes kalt KHLO-C-D , der hun delte et stort håroppbevaringstips.

Khloe Kardashian, Malika HaqqKhloe Kardashian | Kreditt: SplashNews.com

Jeg tar et bilde av dem med polaroid og jeg skriver dem ut på fotopapir. Og jeg la et bilde, så en visualisering av alt som er i denne boksen, sa stjernen i klippet.

Og du vil aldri finne Khloé rote gjennom vesken hennes for å finne nøklene hennes, fordi hun alltid organiserer vesken hun har på seg før hun forlater huset takket være tre praktiske lommer.

RELATERT: Khloé Kardashian 'Happily' sier farvel til 2019 mens hun reflekterer over å overvinne et turbulent år

Khloe KardashianKhloé Kardashian | Kreditt: Khloe Kardashian / Instagram

Så jeg har tre poser som bærer alt. Min lommebok, toalettmappe og sminkeveske, sa hun på nettsiden og appen sin. Inne i toalettvesken oppbevarer realitystjernen alt fra Excedrin Migrene-medisin til en Evian ansiktsspray.

Det er bare alt jeg personlig bruker. Det er litt som nødsettet mitt. Jeg bruker nok ikke dette ofte, men den ene gangen jeg tar en liten clutch og jeg ikke har denne, trenger jeg alt som er her inne! hun sa. Så i sminkevesken hennes har Khloé alt hun personlig ville ønske for å lage en rask sminke-look mens hun er på farten.