Se John Legends første – Eco! – Skjønnhetssamarbeid med Kiehl's

John Legend har slått seg sammen med Kiehls Made Better til ære for Earth Day 2019

John Legend har lært at enkle handlinger kan gjøre en forskjell for å redde planeten vår. Så i år slo han seg sammen med Kiehl's for den pågående Kiehl's Made Better-kampanjen for å spre budskapet til fansen.

Kiehl's har laget fantastiske produkter i årevis. Nå er de forpliktet til å bruke mer bærekraftig emballasje, naturlige ingredienser og støtte miljømessige årsaker, noe jeg er glad for å se, forteller Legend, 40, til PEOPLE.

For å hjelpe til med å fremme merkets innsats, hjelper Legend med å gjenintrodusere Kiehls nummer én, kundenes favorittansiktsmaske, gjort bedre enn noen gang før. Jeg er virkelig inspirert av historien bak hovedingrediensen i masken - Amazonian White Clay - som er rettferdig handlet og samlet inn av lokale familier nær Amazonas-elven i Nord-Brasil, sier han. Kiehl's gir økonomisk støtte til samfunnet.

JPåføringsmaskeKreditt: Kiehl's JLholdemaskeKreditt: Kiehl's

For den prisvinnende musikeren var beslutningen om å slå seg sammen med merket lett, spesielt nå som far til den 2 år gamle datteren Luna og den 10 måneder gamle sønnen Miles. Dette partnerskapet handler om å ta valg i dag som gjør verden til et bedre sted for barna mine og fremtidige generasjoner, sier Legend.

I tillegg til å formulere den dyptrensende ansiktsmasken med rimelige ingredienser, bruker merket også gjenbrukt kaffebønneposefiber og post-consumer-avfall for toppetiketten og 30 prosent post-consumer resirkulert plast for krukken. I tillegg, til ære for Earth Day 2019, vil Kiehl's donere 100 prosent av nettofortjenesten, opptil $25 000, av masken med begrenset opplag til Earth Day Network , som vil støtte organisasjonens kampanje, Den store globale oppryddingen .

Bærekraft er å ta valg, store eller små, hver dag som gjør planeten sunnere enn vi fant den, sier Legend. Og det er ikke vanskelig å være miljøbevisst. Vi kan gjøre en stor forskjell med produktene vi kjøper.

LE19_John_Legend_Rare_Earth_50ml_3605972117298_front_2000Kreditt: Kiehl's

Musikerne har allerede begynt å gi hans bærekraftige livsstil videre til barna sine, slik at de kan begynne å gjøre det samme.

Luna kan ordet resirkulering allerede! han sier. Det er en søppelbøtte rett ved siden av søppelbøtten vår, og hun vet at visse ting går i søppelbøtta, slik at folk kan bruke dem igjen.

Kjøpe det! Kiehl's Made Better x John Legend Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask, $25; kiehls.com