Sephora lanserer en landsdekkende skjønnhetskurs for kvinner og menn med kreft

Forhandleren introduserer sine Brave Beauty in the Face of Cancer-skjønnhetsklasser i flere butikker over hele landet. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. sephora-6

Timer før Sephora åpner dørene for publikum, er skjønnhetsbutikken allerede yrende. Innvendig blander rollebesetningsmedlemmer (Sephora-taler for salgsmedarbeidere) med nesten et dusin kvinner hvis bekymringer om hudpleie og sminke stikker mye dypere enn å avmystifisere hemmelighetene til con-and-nontouring. Disse deltakerne er blant de første til å delta på Sephoras splitter nye Modig skjønnhet i møte med kreft-klassen, som lanseres over hele landet denne uken.

Denne unike bestrebelsen blir møtt med en oppløftende – og emosjonell – respons fra deltakerne, blant dem den 45 år gamle New Jersey-innfødte Chiara, som ble diagnostisert med kreft i 2014.

Jeg følte meg som en marsboer, sier hun og undersøker ansiktet sitt i et speil mens hun husker de skurrende endringene i utseendet hennes siden behandlingen begynte.

Huden min var definitivt tørr, og jeg hadde ikke hår, så jeg trengte å tegne på øyenbrynene, legger hun til. Mens håret hennes har vokst ut igjen, farger Chiara det ikke lenger. Denne morgenen håper hun å finne produkter som komplimenterer hennes nå grå manke. Et annet mål: Å lære om de mest flatterende fargene for hudtonen hennes. Jeg har fokusert på helsen min, ikke på hva som er den beste fargen for meg, sier hun.

Følelsen kan merkes i hele rommet, der denne lille gruppen, i likhet med millioner av menn og kvinner, har prioritert helse fremfor alt annet i møte med kreftdiagnosen.

Men for disse få er Sephoras nye klasse en velkommen distraksjon som ikke bare inspirerer selvtillit, men gir et trygt, støttende rom der de kan forholde seg til hverandre.

Sier Chiara, jeg ønsket å se hvilke tips jeg kan lære, men fordi klassen var rettet mot [personer med] kreft, var jeg spent på å komme og få kontakt med andre kvinner.

sephora-1

Med introduksjonen av Brave Beauty in the Face of Cancer, lanserer Sephora sin første klasse noensinne som fokuserer på løsninger for de hvis hud og hår har blitt påvirket av kreftdiagnosen.

Det er en del av forhandlerens Classes for Confidence-program, som tilbyr gratis workshops rettet mot å lære grunnleggende sminketips for å bygge tillit hos mennesker som er midt i store livsoverganger.

Corrie Conrad, Sephoras Head of Social Impact, sier at for den prestisjefylte skjønnhetsforhandleren har dette nye initiativet vært et kjærlighetsarbeid. I januar 2015 spurte vi [i Sephora] oss selv: 'Hvor kan styrkene våre utgjøre en forskjell i lokalsamfunnene våre? Hva er vi unikt posisjonert for å gjøre?» Vi hadde denne fantastiske infrastrukturen som ikke bare tilbyr makeover, men styrker kundene våre – og da vi innså at for kollegene våre i butikken handlet det om å skape en forbindelse, tenkte jeg, 'Hvordan kan vi bruke timene våre til med vilje å skape et av de øyeblikkene som er meningsfulle for våre ansatte?'

sephora-3

Nesten to år senere startet programmet i 2016 med en Workforce Re-Entry-klasse der instruktører lærte et naturlig, profesjonelt sminkeutseende til de som var i ferd med å gå tilbake til jobb.

I mellomtiden, bak kulissene, laget Sephora en klasse for folk som opplever synlige effekter av kreftbehandlingen deres.

Det var mye benarbeid som måtte gjøres, fordi vi ønsket at det skulle gjøres riktig, sier Conrad, som avslører at læreplanen er resultatet av en serie fokusgrupper Sephora gjennomførte for å identifisere publikums mest presserende behov. Gruppene inkluderte ansatte som selv er kreftoverlevere og kunne dele fra reisen sin. Målet vårt var å bare lytte, sier hun.

sephora-4

For tiden har mer enn 40 butikker registrert seg over hele USA i en rekke stater, inkludert: Arizona, Arkansas, California, Delaware, Florida, Hawaii, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Missouri, Nevada, New Jersey, New York , Oregon, Rhode Island, Tennessee, Texas og Virginia. (Flere lokasjoner vil bli lagt til i løpet av året; sjekk sephora.com for oppdateringer.)

Fordi Sephora ønsker å sikre at alle deltakernes behov blir dekket fullt ut, holder de klassestørrelsen super liten. Ikke mer enn 12 personer vil kunne melde seg på en økt, og for hver tre-fire deltaker vil det være en trener til stede for å gi ekstra praktisk hjelp.

Sephora er også åpen for deltakere som tar med sitt eget støttesystem, så de lar deltakernes familie og venner også registrere seg ved å bruke samme prosess.

Menn er også velkomne, sier Conrad, Hårtap og hudeffekter fra kreftbehandlinger kjenner ikke noe kjønn, og vi ønsker å være et trygt sted for alle våre klienter.

Fra mynt: Her er når det er verdt å kjøpe økologisk

Leder for hver klasse er en utnevnt instruktør, som har gjennomgått streng opplæring. I løpet av 90 minutter vil denne instruktøren gi innsikt i alt fra hudpleie til sminketeknikker for hudfarge, bryn og øyesminke.

Det er en opplevelse som tilretteleggere som Michelle, en kreftoverlever selv, er glade for å være en del av. Jeg la ned og snakket aldri om at jeg hadde kreft. Så jeg tror dette programmet var en øyeåpner som jeg kan være til inspirasjon for andre. Jeg er så glad jeg er en del av det, sier hun.

SephoraStands_C4CLockup_Vector

Under demonstrasjoner vil trenere bruke Sephoras fargetilpasningsverktøy Color IQ for å finne den beste basen for hver deltakers ansikt. Den hendige, håndholdte enheten på størrelse med en smarttelefon eliminerer behovet for å prøveprøver allerede sensitiv hud.

Et annet nyttig produkt på stedet, vanntett eyeliner, som instruktørene bruker for å lære deltakerne hvordan de legger til definisjon til vippekantene, men som er en nødvendig formel for den bevegelige opplæringen.

Da instruktøren vår sa, jeg er en overlevende, begynte jeg også å gråte, sier Chiara. Det var veldig rørende.

Instruktører tar sikte på å bruke produkter med færre bekymringsfulle kjemikalier, forklarer Conrad. Men hun understreker at dersom en deltaker har spørsmål eller bekymringer om hvilke ingredienser de skal bruke - eller unngå - bør de kontakte sin lege.

Kan du ikke lage en klasse? Sephora har skapt enda en måte å få kontakt med det kunnskapsrike personalet deres på. Ansatte rundt om i landet vil ha på seg lavendelklasser for tillitsnåler (over) for å identifisere seg som en ressurs for de som søker tips.

Alles kreftreise er unik og annerledes, men jeg tror pinnen bygger en bro, sier Conrad. Legger til instruktør Michelle, som er en av mange du vil se stolt bære pinnen, For meg representerer det tapperhet. Klienter trenger ikke å føle seg redde eller sjenerte. Jeg snakket ikke om [å ha kreft]. Men når jeg ser hvor mye jeg har overvunnet, ser jeg det gode i dette.

Hva synes du om Sephoras nye initiativ?