Serena Williams viser frem en nydelig ny giftering og datteren Alexis lidenskap for mote!

Serena Williams viser fram gifteringen sin mens hun elsker datteren Alexis Olympia

Se på den blingen!

Serena Williams ga fansen et glimt av den imponerende nye gifteringen hennes mens hennes bedårende datter, Alexis Olympia (som er nesten 3 måneder gammel!) rocket en leopardprintkjole på den lille jentas Instagram onsdag.

Pappa vet hvor mye jeg elsker leopardprint, står det i bildeteksten, skrevet som sagt av babyen.

Williams giftering glitret da hun holdt fast i datterens ben.

Stjernen komplimenterte den massive smaragdslipte diamantforlovelsesringen hennes med et evighetsbånd som hadde en dråpekonkav for å skape en glorie rundt den store midtstenen i forlovelsesringen. For å ta ringenes bling til et nytt nivå, var det tre flere pæreskårne steiner på tuppen av dråpen.

Tennismesteren, 36, giftet seg med Reddit-medgründer Alexis Ohanian, 34, i et eventyrbryllup på Contemporary Arts Center i New Orleans, Louisiana, 16. november (bursdagen til Reddit-grunnleggerens avdøde mor Anke) – komplett med hennes prinsesse ballkjole som gjorde nær venn og Vogue Ansvarlig redaktør Anna Wintour veldig stolt.

Mens paret hadde et magisk bryllup, stjal jenta deres rampelyset på deres spesielle dag, og ankom i armene til bestemoren hennes iført en søt hvit kjole.

Faren hennes er også kjent for å skjemme bort henne, som Williams avslørte i et Instagram-innlegg tidlig i november.

Jeg elsker Alexis Sr. @alexisohanian, men hvis han kjøper ett antrekk eller leketøy til for Olympia @OlympiaOhanian, kommer jeg til å eksplodere, skrev den 23 ganger Grand Slam-mesteren.

Siden datterens fødsel i september har tennismesteren delt bilder av den søte babyjenta hennes på sosiale medier, inkludert et bedårende bilde av Alexis Olympia og faren hennes etter et bad.