Shania Twain er forlovet

Superstjernen og Frèdèric Thièbaud har vært forlovet i flere måneder, sier en kilde Kreditt: Fran ois Ferrand

Shania Twain har funnet kjærligheten igjen.

Countrystjernen, som gikk gjennom en smertefull splittelse i 2008, er forlovet med den sveitsiske direktøren Frédéric Thiébaud.

De har vært forlovet et par måneder, bekrefter en kilde overfor PEOPLE. Twains manager bekrefter også den glade nyheten.

Da Thiébaud (40) ba om hennes hånd i ekteskap, ga Twain (45) en trekarats kabal diamantring.

De to ble nære etter at Twains mann gjennom 14 år, musikkprodusent Robert Mutt Lange brått forlot henne for en annen kvinne i mai 2008. Den påståtte affæren var mellom Lange og Thiébauds daværende kone, Marie-Anne, en mangeårig sekretær og leder for parets slott i Sveits.

Mutt og Marie-Anne forlot ektefellene sine for hverandre og er fortsatt i et forhold, sa en kilde til PEOPLE den gang. (Lange benektet en affære).

Twain og Frédéric Thiébaud ble senere sett på ferie sammen i Canada, New York og Florida.

I august 2009 tok Twain endelig opp forholdet i en emosjonell hyllest, og refererte til forloveden som en kjær venn og sann gentleman og skrev at han hadde vært den mest konstante følgesvenn og støtte for både [hennes sønn] Eja og jeg. Og etter å ha gått gjennom lidelsen til at familien hans splittes samtidig og under de samme ekstreme omstendighetene, forstår han meg bedre enn noen andre.

Venner av paret sier at de har klart å finne lykken sammen etter det som var en smertefull situasjon for dem begge.

Lykken hennes skinte absolutt gjennom, fortalte Twains venn Stéphane Lagonico, en ambassadør for det sveitsiske Røde Kors, nylig til PEOPLE om paret, som deltok på et Røde Kors-ball sammen. De er et flott tillegg til hverandres liv.

Lagt til en annen venn: Shania og Fred er et par som passer sammen.

Twain har en dokumentarserie kalt Hvorfor ikke? på EGEN og et memoar som kommer til våren.

Av Sara Hammel og Julie Dam