Shawn Mendes' helg inkluderte flette av Camila Cabellos hår og skjemme bort seg selv med ansiktsmasker

Shawn Mendes beviser at skjønnhetsspillet hans er like sterkt som alltid sean mendes

Shawn Mendes viste frem skjønnhetskunnskapen sin i helgen, og la oss bare si at fletteferdighetene hans vil gi Chris Pratt et løp for pengene.

Søndag delte sangerinnen Camila Cabello et søtt bilde av Mendes knelende på gulvet og flettet håret hennes, mens hun sitter i kors og spiser en banan backstage på KISS 108s Jingle Ball i TD Garden i Boston på tirsdag. Selv om hun ikke har delt de endelige resultatene av frisyren, så Mendes ut som en helt naturlig på bildet.

De to var også begge til stede på Z100s Jingle Ball i N.Y.C. fredag ​​kveld og for å forberede seg til den store konserten ga Mendes seg selv en liten kos på flyet til N.Y.C.

Lørdag delte stjernen en serie bilder fra livet sitt på veien, inkludert et knips av seg selv på et privatfly iført en hvit lakenmaske. Han delte også et nytt blikk på Instagram-historier, maskert sammen med en venn.

Kreditt: Sean Mendes/Instagram

I SLEKT: Taylor Swift deler sin glitrende øyenskygge med Shawn Mendes i 'Perfect' Backstage Makeover

Dette er ikke første gang vi har sett Mendes få glam. Tidligere i år besøkte han vennen Taylor Swift under hennes Reputation-verdensturné og hang ut backstage med Swift og Cabello (som åpnet for turneen) og fikk en s parkly white glitter øyenskygge påført av Swift .

Dette er stort sett det samme showutseendet [vi gjør], fortalte Swift ham i en Instagram Stories-video av makeoveren, som hun kalte, Shawns rygg og han er glitrende.

Mendes svarte: Dette er perfekt. Dette er alt jeg ønsket, noensinne.

RELATERT: Camila Cabello sier at turné med Taylor Swift kommer til å bli en stor slumrefest

Mens Mendes aldri har datet noen offentlig siden han gikk inn i rampelyset (til tross for at han gikk den røde løperen til Met Gala med Hailey Baldwin, har han funnet det vanskelig å takle intrigene rundt seksualiteten hans, spesielt etter at Swifts video utløste ytterligere spekulasjoner.

I bakhodet føler jeg at jeg trenger å bli sett med noen – som en jente – offentlig, for å bevise for folk at jeg ikke er homofil, sa han i forsidehistorien for Rullende stein .

Sangeren la til at selv om jeg i hjertet mitt vet at det ikke er en dårlig ting, er det fortsatt en del av meg som tenker det. Og jeg hater den siden av meg.

RELATERT: Shawn Mendes hater at han føler at han trenger å bli sett med jenter for å 'bevise' at han ikke er homofil

Han adresserte også videoen med Swift og sa at etter at den ble lagt ut våknet han kaldsvette og følte seg syk.

Jeg tenkte: «F—, hvorfor lot jeg henne legge ut det?» Jeg matet bare ilden som jeg er livredd for, bemerket han, og la til at han nå er fornøyd med videoen og den minnet ham om tidene han ville ha på seg. glitrende sminke som barn for å underholde foreldrene sine.

Faktisk var barndommen hans full av skjønnhetsopplæringer takket være hans 15 kvinnelige søskenbarn. Han sa at han vokste opp med å flette hår og male negler med dem. Kanskje jeg er litt mer feminin - men det er sånn det er. Det er derfor jeg er meg.

Og fra utseendet til Cabellos hår, ga all den øvelsen absolutt resultater.