Skodesigner Sarah Flint gifter seg med Sean Beresini i intim seremoni - Se alle DIY-detaljene

Paret avlyste sitt store engelske landsbygdsbryllup da COVID-19 rammet, og holdt i stedet en magisk liten affære på familiens eiendom i november Sarah Flints DIY Pandemic-bryllupKreditt: Zev Fisher Photography

Sarah Flint nyter den nygifte lykken!

Den 28. november ble New York City-basert skodesigner knyttet sammen med investeringsbankmannen Sean Beresini under en intim seremoni på familiens eiendom i Buzzards Bay, Massachusetts. Og selvfølgelig gikk Flint nedover midtgangen i sin egen versjon av en glasstøffel.

I et eksklusivt intervju med PEOPLE deler den kjendiselskede designeren detaljer om hælene hun skapte for den perfekte dagen. Flint sier at hun 'alltid så for seg' å bruke 'romantiske og ultrafeminine' sko på bryllupsdagen, og det var slik hun kom opp med ideen til D'Orsay, ankelreim-silhuetten med en 2-tommers hæl og utsmykket med illusjoner prikkete netting, 14 håndlagde lærblomster (per sko) og et flettet blått fôr.

Sarah Flints DIY Pandemic-bryllupKreditt: Zev Fisher Photography Sarah Flints DIY Pandemic-bryllupKreditt: Zev Fisher Photography

'Med utrolige komfortfunksjoner som buestøtte og ekstra polstring, har skoene våre alltid vært elsket av bruder som ønsker å føle seg vakre og komfortable på sin store dag,' legger hun til. 'Det endelige designet inneholder mange av mine favorittelementer fra tidligere samlinger.'

Og kommende bruder er heldige: et begrenset antall Flints tilpassede brudesko, 'The Wedding Parker 50', er tilgjengelig for salg nå på sarahflint.com .

RELATERT: Lindsey Vonn, Jennifer Lopez og flere kjendiser som har utsatt bryllupet på grunn av koronaviruset

Da det var på tide å finne den perfekte brudekjolen hennes, forteller Flint til PEOPLE at hun prøvde rundt 50 stiler før hun fant den ene, 'for når ellers får du det til?!' Merkeeieren slo seg til slutt på en Reem Accra design med tilpasset ramme og knappdetaljer som hun ble forelsket i på Pinterest før hun noen gang så den i en butikk. Flint paret kjolen med en kåpe hun designet og hadde laget med ekstra stoff fra Reem Acra.

Sarah Flints DIY Pandemic-bryllupKreditt: Zev Fisher Photography

'Bryllupet mitt skulle opprinnelig være i England i juni, så det var litt vanskelig å få kjolen til å fungere for Massachusetts i november,' forklarer hun.

Sarah Flints DIY Pandemic-bryllupKreditt: Zev Fisher Photography

Og det å måtte omarbeide kjolen hennes var ikke det eneste hinderet skodesigneren møtte under planleggingen av bryllupet hennes - som de fleste par som knyttet sammen i 2020, ble Flint og Beresini tvunget til å utsette sin store dag helt.

De inviterte opprinnelig 130 gjester til Broughton Hall Estate i Yorkshire, England, for et engelsk landsbygdsbryllup etterfulgt av en helg med festligheter. De avlyste begivenheten da koronaviruspandemien (COVID-19) rammet i mars, men etter hvert som året gikk, innså Sarah og Sean hvor takknemlige de var for å ha hverandre, familiene og helsen deres, og bestemte seg for at de gjorde det. Jeg vil ikke vente lenger med å gifte meg, sier en representant for Flint til PEOPLE.

I begynnelsen av oktober bestemte paret seg for å ha et intimt, familiebryllup etter Thanksgiving. Gjester satt i karantene i to uker før arrangementet og ble alle testet på forhånd for å sikre at alle sikkerhetsforholdsregler for COVID-19 ble oppfylt.

Sarah Flints DIY Pandemic-bryllupKreditt: Zev Fisher Photography

RELATERT: Hvordan par gjennomfører bryllup midt i pandemien: 'Du kan ikke la perfekt være det godes fiende'

Flint fikk hjelp av moren og søstrene til å planlegge eventyrbryllupet sitt på litt over en måned – fra bryllupsdagens glam (hun sminket seg selv etter en liveopplæring på Instagram fra sminkeproffen Aida Dopo og søsteren hennes gjorde håret hennes! ), blomster, borddekking, håndmalte design og en blomsterbue, skodesigneren og familien hennes gjorde nesten alt selv.

Sarah Flints DIY Pandemic-bryllupKreditt: Zev Fisher Photography

'Det morsomste var definitivt å lage blomsterbuen,' sier Flint om DIY-prosessen. «Min mann bygde buestrukturen ved å hule ut to sedertrestubber, feste platanergrener i begge, og så veve dem sammen på toppen. Deretter la jeg til blomstene på morgenen av bryllupet. Jeg brukte en blanding av blomster og grønt fra en lokal gård, sammen med fôrvarer som vinterbær og bittersøt.'

Brad Garrett og IsaBeall Quella på bryllupsdagenKreditt: Zev Fisher Photography

'Ingenting føltes egentlig kjedelig fordi jeg elsket å bruke tid på alle detaljene, men den mest utfordrende og stressende delen var å lage og utføre de strenge COVID-19-protokollene vi har på plass for å sikre at familiene våre kan være sammen så trygt som mulig,' sier Flint.

Kreditt: Zev Fisher Photography Kreditt: Zev Fisher Photography

Og til slutt var stresset verdt det.

'Siden bryllupet vårt var så lite, fikk jeg tilbringe mye mer tid med familien min både før og under bryllupet,' forteller Flint. «Det hadde vært et utfordrende år å være adskilt fra hverandre, så det å være sammen for noe gledelig føltes enda mer meningsfullt. I tillegg, på grunn av den mindre størrelsen, kunne jeg gjøre ting som å håndmale bordkortene, noe jeg aldri kunne ha gjort for 150 gjester.'

Av Hanna Flanagan og Brittany Talarico
    ` Se alt
    • Martha Stewart nyanserer Ina Gartens pandemiske mestringsråd for å drikke mer kosmos: 'Ikke sjarmerende'
    • Courteney Cox lanserer sin nye hjemmebane for hjemmepleie: 'De er skjønnhetsprodukter for hjemmet'
    • Taylor Lautner sier at 'hovedsakelig tvillingmødrene' ville gjenkjenne ham før Skumring Netflix gjenoppblomstring
    • Brad Garrett er gift! Alle elsker Raymond Star Weds IsaBeall Quella: 'The Love of My Life'