Shoppere holder seg 'varme og koselige' i disse Shearling-tøflene fra et Oprah-godkjent merke - og de er på salg nå

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler det beste uavhengig av hverandre produkter – finn ut mer om prosessen vår . Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

  Dearfoams kvinner's Fireside Sydney Shearling Fur Indoor/Outdoor Scuff Slipper with Wide Widths tout
Foto: Amazon

Enten du sklir inn i dem på en kald vintermorgen eller etter å ha sparket i gang arbeidssko , et par gode tøfler føles som luksus. Hvis du ikke allerede har investert i et par eller er i markedet for nye, kan du kjøpe noen for opptil 40 prosent rabatt akkurat nå fra et Oprah-godkjent merke .

De Dearfoams Fireside Sydney Shearling innendørs/utendørs tøfler har en polstret, lett innersåle med 100 prosent australsk shearling for ekstra hygge og støtte og et ekte semsket skinn. Yttersålen gir rikelig med trekkraft, og reduserer risikoen for å skli. Og fordi de er saueskinn, er de temperaturregulerte, slik at du til og med kan bruke dem om sommeren.

Amazon-kunder bruker husets sko til å slappe av hjemme, ta en morgentur og løpe et raskt ærend. Vanligvis koster tøflene $75, og mens salgsprisene avhenger av fargen du velger, kan du få dem for under $50.

  Dearfoams kvinner's Fireside Sydney Shearling Fur Indoor/Outdoor Scuff Slipper with Wide Widths
Amazon

Kjøpe det! Dearfoams Fireside Sydney Shearling innendørs/utendørs tøfler i Chestnut,

$44,95–$49,95 (opprinnelig $75); amazon.com

Ringer alle shoppere! Registrer deg for å få håndplukkede tilbud, inspo for kjendismote og mer levert via tekstmelding.

De luksuriøse tøflene, som er tilgjengelige i størrelsene 6 til 11 i standard og brede bredder, kommer i 13 farger, inkludert mønstre og solide fargetoner. Du kan velge mellom mørkere farger som svart, grått og kastanje, samt myke pasteller og nøytrale farger.

Flerbrukstøflene har mer enn tusen femstjerners anmeldelser. En snodig shopper uttalte , 'Bare kall meg Goldilocks, for jeg har endelig funnet en tøffel som passer!'

Og en femstjerners anmelder skrev , 'Dette er favoritttøflene mine!!' De la til: 'Vi har tregulv, så disse er flotte og holder føttene mine så koselige og varme.' De la også merke til at de gikk en størrelse opp fra deres vanlige, men tøflene 'passer veldig bra!'

'De er et fantastisk alternativ til Uggs,' delte nok en femstjerners anmelder , som har et par fra det populære merket. De fortsatte med å si at Dearfoams-tøflene 'er veldig sammenlignbare. Jeg kan til og med foretrekke dem.'

Hvis du ønsker å unne deg en fin vintertøffel Dearfoams Fireside Sydney Shearling innendørs/utendørs tøfler er et flott alternativ, spesielt mens de er på salg. Handle flere farger nedenfor.

  Dearfoams kvinner's Fireside Sydney Shearling Fur Indoor/Outdoor Scuff Slipper with Wide Widths
Amazon

Kjøpe det! Dearfoams Fireside Sydney Shearling innendørs/utendørs tøfler i svart, $44–$44,95 (orig. $75); amazon.com

  Dearfoams kvinner's Fireside Sydney Shearling Fur Indoor/Outdoor Scuff Slipper with Wide Widths
Amazon

Kjøpe det! Dearfoams Fireside Sydney Shearling innendørs/utendørs tøfler i grått, $49,95 (orig. $75); amazon.com

Elsker du en god del? Registrer deg for PEOPLEs Shopping-nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste salgene, pluss kjendismote, hjemmeinnredning og mer.

Se mer fra PEOPLE Shopping

  mindy kaling Mindy Kaling tok en 'moterisiko' i en stroppeløs hvit kjole på $1 765: 'I Love It'   Bissell SpinWave Pet Robot Huff! Denne robotstøvsugeren og moppen på 400 dollar som er 'utrolig imponerende' koster bare 230 dollar hos Amazon   rutete jakker Jennifer Lopez gikk og handlet bok i en festlig kåpe med det klassiske trykket Hollywood vender tilbake til hvert år