Skynde deg! Det er din siste sjanse til å få $570 rabatt på denne trådløse støvsugeren

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler det beste uavhengig av hverandre produkter – finn ut mer om prosessen vår . Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

  INSE trådløs støvsuger
Foto: Amazon

Har du fortsatt et tungt oppreist støvsuger for daglig rot? Nå er det en flott tid å investere i en trådløs støvsuger å lage daglig rengjøring en bris.

Amazon kuttet prisen på Inse S610 trådløs støvsuger . Vanligvis koster det $700, men det er for øyeblikket i salg for bare $130 - men ikke så lenge. Du har bare et par dager igjen til å få 81 prosent av vakuumet.

  INSE trådløs støvsuger
Amazon

Kjøpe det! Inse S610 trådløs støvsuger, $129,99 (orig. $699,98); amazon.com

Ringer alle shoppere! Registrer deg for å få håndplukkede tilbud, inspo for kjendismote og mer levert via tekstmelding.

Utstyrt med 25 000 pascal sugekraft, fjerner støvsugeren enkelt støv, smuss, kjæledyrhår, smuler og rusk fra harde gulv og tepper. Den har to rengjøringsmoduser som du kan bytte mellom når du takler forskjellige søl og overflater, og LED-frontlykter lyser opp en tydelig rengjøringsbane.

Takket være den trådløse designen er den ikke begrenset til nærmeste strømuttak – noe som gjør den lette støvsugeren lett å navigere rundt i hjemmet. I tillegg har den en stor søppelkasse, noe som betyr at du ikke trenger å stoppe hele tiden for å tømme den.

En annen bemerkelsesverdig funksjon? Vakuumet har et fem-trinns forseglet filtreringssystem (som inkluderer et HEPA-filter) som fanger opp 99,99 prosent av støvpartikler.

Den multifunksjonelle rengjøringsdingsen konverteres til en håndholdt støvsuger. Og den kommer med to tilbehør: en støvbørste og et langt sprekkverktøy. Så sammen med gulvene dine kan den takle alt fra møbler og fotlister til trapper og vinduskarmer.

Shoppere som har tildelt en femstjerners vurdering til den 'allsidige' støvsugeren sier at den har 'stor' sugekraft. En anmelder skrev at det er 'så praktisk å ta tak i og bruke når kattene mine sprer søppel på gulvet eller når jeg har rot på kjøkkengulvet,' og legger til: 'Livet er litt lettere med dette produktet.'

Klar til å oppgradere gulvpleierutinen din? Den imponerende avtalen skal avsluttes mandag 7. november, så ta turen til Amazon for å hente Inse S610 trådløs støvsuger mens det fortsatt er $570 i rabatt.

Elsker du en god del? Registrer deg for PEOPLEs Shopping-nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste salgene, pluss kjendismote, hjemmeinnredning og mer.

Se mer fra PEOPLE Shopping

  Bedsure Sengesett Full Queen Mer enn 11 100 kunder sverger til dette skylignende dynesettet – og det er 40 % rabatt hos Amazon   oprah-laura gellar Denne Oprah-godkjente sminkepaletten med så mange universelt flatterende nyanser er også en av mine favorittting   Hamilton Beach Kitchen Gadgets Disse Hamilton Beach Kitchen Gadgets med tusenvis av perfekte vurderinger er alle på salg, fra $16