Sofia Vergara om plastisk kirurgi: 'Vi får se hva jeg trenger, men jeg sier ikke nei'

Stjernen blir ærlig om plastisk kirurgi og mer

Akkurat nå har Sofia Vergara gløden av ny kjærlighet (og noen veldig god genetikk) å takke for hennes berømte fabelaktige utseende. Men Moderne familie star sier at hvis ting begynner å gå sørover, er hun ikke motstander av litt justeringer her og der.

Sofia Vergara skjønnhet


Joe Russo/imageSPACE/Splash News Online


Hvorfor ikke? Jeg mener, ikke ennå, men kanskje [jeg skal gjøre] veskene mine under øynene i 50-årene. Vi får se hva jeg trenger, men jeg sier ikke nei, sier hun i augustutgaven av Rød bok .

Det er ikke veldig overraskende å komme fra den riktignok vedlikeholdsrike skuespillerinnen, som sier at det aldri er en dag hun gjør det ikke ønsker å gå gjennom hennes omfattende skjønnhetsritual. Jeg krøller ikke alltid håret mitt eller bruker falske øyevipper, men jeg sminker meg hver dag, og det har jeg alltid gjort, sier hun. Det tar meg omtrent en time og 15 minutter å gjøre meg klar. Jeg tar meg god tid - jeg liker å dusje, skrubbe, boble. Alle stresser meg alltid! De vil lyve om når et arrangement begynner for å prøve å få meg dit i tide. Men jeg vet alltid det, så jeg bryr meg ikke.

RELATERT: Skjønnhetsproduktet som kalles 'Botox i en penn!'

Vergara innrømmer at hun eier en million produkter og bruker mye tid på forebyggende vedlikehold (når huden din er slapp, er det hengende ), men det er en del av hennes skjønnhetsrutine der hun innrømmer å skjære hjørner: manikyr. Jeg har ikke tålmodighet for at noen skal gi meg en. Så jeg skal lakke neglene i bilen på vei til Golden Globes eller til flyplassen. Kanskje i år kan hun verve en hunky, biff herre til å gjøre jobben for henne?

Fortell oss: Ville du noen gang fått plastisk kirurgi? Er du overrasket over at hun tyr til limousinspikeren?

–Alex Apatoff