Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016: Ronda Rousey, Ashley Graham og Hailey Clauson definerer hva 'Beauty Really Is' er som forsidejenter

For første gang noensinne har SI tre forskjellige cover! Få alle scoop

Ventetiden er endelig over, og det er det Sports Illustrated sin tur til å bryte Internett. De 2016 Sports Illustrated Badedrakt-utgaveomslag s – det er riktig, det er mer enn én! — har blitt avslørt, og markerer første gang på 52 år at merket har vist forskjellige forsidejenter på tre separate magasinfronter. Gjør deg klar for en trippel trussel.

Ashley Graham SI badedrakttrekk


James Macari/Sports Illustrated

UFC-mester Ronda Rousey , kroppsaktivist og modell i størrelse 16, Ashley Graham og 2015 JA rookie, Hailey Clauson, hver stjerne på sine egne kraftige omslag.

Damene fikk vite om æren under TNTs direktesendingsarrangement, Sports Illustrated Swimsuit 2016 avslørt , vert av Nick Cannon og Rebecca Romijn.

Graham, som har på seg en lilla bikini med strenger for hennes store JA øyeblikk, delte at hun ikke klarte å slutte å riste da hun fant ut hennes status som forsidejente.

jeg tenkte Sports Illustrated tok en risiko ved å sette en jente på min størrelse på sidene allerede, men satte meg på forsiden? De bryter ikke bare barrierer, de er standarden nå. Dette er så hinsides episk.

Hun fortsatte: Å ha noen som har cellulitter, som har ting som rykker, som har ryggfett og faktisk snakker om dem og snakker om hvordan du kan bli overvunnet og ikke la samfunnet ta deg ned for alt dette - det er ekte og det er hva vi trenger i dette samfunnet, sa hun. Vi trenger kvinner som snakker om tingene de gjør og hvordan de forandrer verden og ikke dømmer dem bare på utsiden.

Når det gjelder planene hennes om å feire, sa Graham, 28, til People: Jeg skal spise en burger. Jeg er så sulten. Du har ingen anelse. Jeg vil ha en burger og pommes frites.

Ronda Rousey Sports Illustrated Swimsuit Edition 2016


Frederic Pinet/Sports Illustrated

Rousey, 29, viser frem sin atletiske kropp i en kroppsmaling i ett stykke — første gang en omslagsmodell noensinne har brukt kroppsmaling.

Dette er som en drøm jeg glemte å ha og endte opp med å ha den likevel, sa Rousey til People. Og det er virkelig bare en ære å være med i en ekte historisk sak som dette som feirer alle kroppstyper av kvinner. Jeg føler virkelig at media presenterer et veldig cookie cutter-bilde for kvinner å strebe etter, som for visse kroppstyper ikke er realistisk eller sunt. Jeg elsker at alle dekkene er tre forskjellige kroppstyper i sin sunneste form.

Rousey la til at for noen som ble mobbet som barn, hjelper dette coveret virkelig til å bryte ned stereotypier av kroppsbilde.

Jeg ble ertet for musklene mine mye i oppveksten, sa hun. Jeg ville gått på videregående og folk ville bedt meg om å bøye meg og gripe armene mine til det punktet hvor jeg hadde på meg hettegensere med glidelås for å dekke armene mine, selv om det var 90 grader ut fordi jeg var så selvbevisst om det. Jeg tror virkelig at vi på en måte blir vist at du ikke bør være selvbevisst om å være deg selv. Det finnes mange forskjellige typer skjønnhet.

Hailey Clauson Sports Illustrated Swimsuit Edition 2016


James Macari/Sports Illustrated

Clauson, 20, dropper toppen helt sammen for hånd-bh'en. Den blonde bomben delte at de tre forsidene vil bidra til å inspirere unge kvinner.

Jeg tror hver liten jente har noen å forholde seg til i saken, og hver kvinne står for noe, og det er ikke bare en modell, delte hun. Alle har en personlighet.

Folk tok også igjen MJ Day, redaktøren for Sports Illustrated Swimsuit Issue, som sa at hun ikke kunne vært mer begeistret for de tre covermodellene.

Det har alltid vært et mål for meg å være mer inkluderende og være mer representativ for hva ekte skjønnhet er, sa Day eksklusivt til People. Jeg tror at bransjen har stått fast en stund. Skjønnhet er subjektivt. Skjønnhet er ikke én størrelse som passer alle. Skjønnhet varierer fra tiår til tiår, fra land til land, fra stat til stat. Dette er en plattform for å virkelig feire det og minne folk om det.

Day sa at selv om dekslene ikke kunne være mer forskjellige fra hverandre, ser de alle så fine ut når du setter dem sammen.

SI Svøm redaktører bruker måneder på å velge forsiden, og det er aldri en fast film. Årets stjerner visste ikke engang om æren før den ble annonsert på den direktesendte spesiallørdagen.

Vi planlegger ikke dekkene våre, forklarte Day. Vi starter hvert år med hver eneste jente som har potensial til å være på coveret. Du aner ikke hva resultatet vil bli. Det er så mange variabler, vær, lys, humør. Alle brikkene i puslespillet må komme sammen for at det skal bli det spesielle fotografiet.

Day fortsatte at i år var det vanskelig å ignorere at det var mer enn ett fantastisk alternativ.

Da vi satte oss ned for å se på de utvalgte covermulighetene våre, var det på en måte overveldende hvor sterkt alt var, fortalte hun. Vanligvis er det ett foto som skiller seg ut som overstråler alle de andre. Dette bestemte året var det ekstraordinært hva vi hadde å velge mellom. Og det var akkurat som en lyspære. Hvorfor ikke gjøre tre? Hvorfor bare gjøre en? Dette er et så virkningsfullt og superspennende øyeblikk.

Det fastholdt hun også SI Svøm har alltid vært forkjemper for kurvede modeller.

Du ser med Kate [Upton], som ikke falt i rullebanestørrelsen, og selv om hun er en størrelse 2, snakket kurvene hennes noe annet, sa Day. Fra det til Robyn [ Lawley, den første modellen i plussstørrelse som fikk en side inn SI Svøm i 2015 ] selv våre kjernemodeller, de er kurvede jenter. Du begynte å se dem dukke opp på rullebanen, noe som er så spennende fordi da jeg begynte i denne jobben for 18 år siden, på 90-tallet, var det heroin-chic utseendet på plass, og å finne den jenta med kurver var ikke en lett ting å gjøre . Arven vår er at vi feirer flotte og svingete modeller. Gjennomsnittlig størrelse i ’85 var størrelse 8 i Amerika. Og den gjennomsnittlige størrelsen nå er størrelse 14 i Amerika. Og det betyr ikke at du er usunn. Og det betyr absolutt ikke at du ikke er vakker.

Når det gjelder reaksjonen på den barrierebrytende gruppen kvinner, sa Day at hun er forberedt på hva som helst.

Hatere kommer til å hate. Jeg vet det. Jeg tenker alltid: 'Hvordan skal jeg få alle til å elske oss?'

De Sports Illustrated Problem med badedrakt er tilgjengelig i kiosker 15. februar, og innholdet vil være tilgjengelig på den splitter nye JA Badedrakt-app (gratis på iOS og Android) samt på SI.com/swimsuit og på nettbrettutgaver av magasinet. De tilbyr også en Virtual Reality opplevelse og a tilpasset Bitmoji !

–Brittany Talarico, med rapportering av Alex Apatoff og Blake Bakkila