Taylor Swift-fans tror at kjæresten Joe Alwyn i all hemmelighet skrev to sanger på nytt folklorealbum

Sangerinnens åttende studioalbum, Folklore , er ute nå

Fans av Taylor Swift dissekerer allerede sangerens nyeste album med en sirkulerende teori.

Tidlig fredag ​​morgen debuterte Grammy-vinneren, 30, et helt nytt album, som hun annonserte bare timer før torsdag. Tittel Folklore , Swifts åttende studioalbum er superstjernens oppfølging av august 2019 Elsker .

Etter albumutgivelsen begynte Swifts lojale legion av fans – samlet kjent som Swifties – å søke etter ledetråder om hvordan kjæresten Joe Alwyn ville bli involvert i den nye musikken hennes.

I henne Instagram-innlegg om albumet torsdag listet sangeren sine med-samarbeidspartnere på F ollore som medforfattere Aaron Dressner, Bon Iver, William Bowery, Jack Antonoff, ingeniørene Laura Sisk og Jon Low, mikserne Serban Ghenea & Jon Low og fotograf Beth Garrabrant.

Etter å ha gravd litt ble mange Swifties overbevist om at Alwyn, 29, spilte sin rolle ved å i hemmelighet skrive to sanger på hennes siste album, under pennenavnet William Bowery.

Fans koblet skuespilleren til Bowery etter å ha lagt merke til at Bowery var den eneste personen hun ikke tagget i innlegget hennes før mange senere oppdaget at det ikke er noen registrert låtskriver eller produsent med navnet.

I SLEKT: Taylor Swift dropper overraskelsesalbum Folklore – Hør her

TAYLOR SWIFT JOE ALWYNTaylor Swift og Joe Alwyn | Kreditt: Hewitt/Splash

Så hvor kom navnet William Bowery fra? I følge en rekke eksperter på sosiale medier er William et navn fra Alwyns familie, mens Bowery tilfeldigvis er stedet for et av parets første møter.

En Twitter-bruker twitret at de leser Alwyns Wikipedia-side og oppdaget at han er oldebarnet til William Alwyn – en engelsk mann som var komponist, dirigent og musikklærer – mens en annen twitret et skjermbilde av en nyhetsartikkel som omtalte paret som møttes på Bowery Hotel i New York etter en Kings of Leon-konsert tilbake i 2016 – og skapte dermed William Bowery.

Men dette er ikke første gang Swift har brukt et pseudonym for et av prosjektene hennes.

Da Swift skrev dansehiten 'This Is What You Came For' fra 2016 med Rihanna-fronten, med ekskjæresten Calvin Harris, valgte Swift å bruke det falske låtskrivernavnet Nils Sjöberg for å kreditere seg selv.

Tidligere i år hadde Swift også fans overbevist om at broren hennes, Austin, lagde en redesignet versjon av singelen hennes, 'Look What You Made Me Do', som ble brukt i en episode av Å drepe Eva .

Hele sangen ble tilgjengelig på strømmetjenester fra Jack Leopards og Dolphin Club – et band som ikke har andre spor kreditert til det utover Swift-coveret – og ivrige fans fant ut at tilbake i 2012 , endret Austin midlertidig Twitter-navnet sitt til 'The Dolphin Club', noe som førte til at noen mistenkte at søsken hennes lånte vokalen hans til coveret.

I SLEKT: Taylor Swift gir ut musikkvideo for den nye singelen 'Cardigan' — se nå

Taylor Swift, Joe AlwynTaylor Swift, Joe Alwyn | Kreditt: Steven Ferdman/Getty Images; Keith/Getty Images

Swifts nye album ble sluppet fredag ​​og er superstjernens oppfølger til Elsker , som kom ut for under ett år siden i august 2019.

Albumet kommer med en desidert stemningsfull svart-hvitt-estetikk og inneholder 16 spor, med sangtitler som 'Illicit Affairs', 'Mad Woman', 'The Last Great American Dynasty' og 'Betty'.

I sporet 'Invisible String' ser det ut til at Swift gir fansen et innblikk i forholdet hennes til kjæresten, gjennom tekster som Bold was the waitress on our three-year trip / Getting lunch down by the Lakes, der sangeren ser ut til å reflektere over parets tur til treårsdagen.

Swift ser også ut til å referere til Alwyn med teksten, Sixteen at the yoghurt shop. I et 2019 intervju med Rødt magasin , skuespilleren avslørte at han pleide å jobbe på en lokal frossenyoghurtbutikk kalt Snog.

I en annen tekst synger Swift, Bad was the blood of the song in the cab, which en Twitter-fan knyttet til artistens hitlåt, 'Bad Blood', som ble spilt på bilens radio da Alwyn ankom Los Angeles for sin første Hollywood-filmrolle i 2015.

RELATERT VIDEO: Taylor Swift kunngjør utgivelsen av «Surprise» New Album Folklore

I sitt Instagram-innlegg på torsdag, bemerket Swift også at hun jobbet med prosjektet i karantene midt i den pågående koronaviruspandemien.

«Før i år ville jeg sannsynligvis ha overtenkt når jeg skulle gi ut denne musikken på det 'perfekte' tidspunktet, men tidene vi lever i minner meg stadig om at ingenting er garantert,» skrev hun. «Temmen min forteller meg at hvis du lager noe du elsker, bør du bare sette det ut i verden. Det er den siden av usikkerheten jeg kan komme inn på.'

Swift ga også ut en video for sin første singel, 'Cardigan', og detaljert til fansen at hun «satte påskeegg i tekstene» og ikke bare musikkvideoene denne gangen.