Taylor Swift: 'Kelly Clarkson dekket blank plass og JA'

På Twitter ga Swift hennes godkjenningsstempel til Clarkson som sang hennes låter Kreditt: Robin Marchant/Getty; juni Sato/Getty

Kelly Clarkson har gjort det igjen!

Clarkson ga en av Taylor Swifts største hits i året, Blank Space, en sjelfull makeover på lørdag. Sangerinnen, 33, overholdt forespørselen fra en konsertgjenger under den utsolgte forestillingen på Molson Canadian Amphitheatre for Toronto-stoppet til henne Bit for bit omvisning.

Publikum elsket coveret, og det samme gjorde Swift. Den blonde skjønnheten tok til Twitter for å uttrykke sin kjærlighet til gjengivelsen, og skrev: Kelly Clarkson dekket Blank Space og YES.

Clarkson svarte:

I 2014 ble amerikansk Idol alum la en gospelstemning til 'Shake It Off' under konserten hennes i Buffalo, New York, selv om hun ikke avvek fra den fengende hiten helt.

Swift elsket det, på det tidspunktet Tweeting: Å se Kelly Clarkson SLAY ‘Shake It Off’ er en utmerket måte å feire 26 HOURS TIL 1989!!!!! #TS1989

Under turneen hennes har Clarkson imponert publikum med sitt stadig voksende arsenal av omslag, inkludert Nick Jonas 'Jalous, Rihanna's Stay og Forestill deg drager 'Radioaktiv.

Fortsett å velsigne oss med dine feilfrie gjengivelser, Kelly!