Taylor Swift går ut med nytt rosa dip-farget hår — er det enda en anelse om at fersk musikk er på vei?

Swift ble oppdaget i New York City på mandag. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Taylor Swift skaper oppsikt med rosa-tema nok en gang!

Mandag gikk den 29-årige Delicate-sangeren ut i New York City med rosa duppefarget hår.

Swift komplementerte lokkene sine ved å ha på seg en rosa langermet beskåret t-skjorte, som fansen tror er nye varer fordi det står Taylor Swift på ermene.

Hun paret toppen med rosa og grønne blomstershorts fra BDG fra Urban Outfitters og $650 Gucci joggesko . Hun holdt sminken frisk og rosenrød – en kontrast fra den røde leppen hun en gang var kjent for.

Taylor Swift viser frem sitt nye rosa hår når hun går ut i NYCTaylor Swift | Kreditt: DIGGZY/SplashNews.com

Den kvelden deltok hun på Gigi Hadids bursdagsfest med dongeri-tema, men ignorerte kleskoden til fordel for et antrekk med mer tema til hennes siste estetikk: blomsterøredobber, en houndstooth Mango blazer , en blomsterkjole fra Zimmermann og en Anya Hindmarch veske med katttema .

Taylor SwiftKreditt: Gotham/GC Images

Swift viste også frem den nye fargen på søndag under en familiesammenkomst rundt påskeferien.

Swift og broren Austin Swift møttes i en egg-knusende konkurranse mens andre familiemedlemmer så på.

Underteksten Pre Game of Thrones Easter Egg Battles med rosa bokstaver, Instagram Story-klippet spilte HBO-seriens temasang i bakgrunnen og viste storesøster Swift som strengt skisserte reglene for Austin før både kampen deres og den andre episoden av GoT sin åttende og siste sesong.

I videoen kan Swift sees med sine rosa lokker bundet opp i en hestehale. Sangerinnen så spesielt festlig ut for høytiden som hun hadde på seg en omslagskjole fra Tanya Taylor .

Swift debuterte først med de rosa tipsene på iHeartRadio Music Awards forrige måned.

Den rosenrøde fargen har vært et tema i sangerinnens liv i det siste mens hun fortsetter å piske sine lojale fans til vanvidd mens hun slipper kryptiske ledetråder om ny musikk.

På fredag, Swift avslørte enda en ledetråd at noe stort er i horisonten. Sangeren delte et nærbilde av rosa paljetter med bildeteksten 4.26.

Bare én dag før delte Swift et bilde av hjul og eiker av en sykkel, igjen skriver 4,26.

Taylor SwiftTaylor Swift | Kreditt: Taylor Swift/Instagram

14. april fikk hun la ut et annet rosa og blågrønt bilde : et nærbilde av hennes velstelte hender, pyntet med mange fargerike ringer, hvilende på den gule dobbeltspente blazeren hennes.

Fansen var spesielt overbevist om at ny musikk er på vei fra Swift da hun byttet ut Instagram-, Twitter- og Facebook-bildene sine til en pastellhimmel og skyer og inkluderte selvfølgelig den mystiske daten.

Hennes nettside er nå også med en nedtellingsklokke.

RELATERT: La lekene begynne! Her er hvert Instagram-nedtellingstips Taylor Swift har falt – så langt

Fans over hele verden – inkludert i Japan og Melbourne – så også reklametavler med samme estetikk med URL-en aprilTwentySix.com, som omdirigerer til Swifts nettsted.

Hvis det virkelig er en singel som blir droppet på den datoen, vil Swifts nye musikk være hennes første siden hun forlot sitt mangeårige hjem Big Machine Label Group og flytter over til Republic Records og Universal Music Group .