Disse vannskoene på $20 er en sommerfavoritt blant Amazon-kunder

De er så behagelige at folk har brukt dem som tøfler. Hvert produkt vi viser er uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. VIFUUR vannsportsko Barfot Hurtigtørrende Aqua Yoga SokkerKreditt: Amazon

Med sommertemperaturer offisielt her, er sjansene på vei til nærmeste vannmasse på agendaen din. Enten det betyr en strandlinje eller et oppblåst basseng i din egen bakgård, krever det mer enn den rette badedrakten for å være forberedt - å ha riktig fottøy er like viktig.

En god vannsko kan gi en ekstra barriere mot røffe eller glatte overflater for å holde føttene trygge og beskyttet. Og takk til tusenvis av Amazon-kunder som har pekt i retning av Vifuurs Slip-On Water Shoes , søket er enklere enn noen gang. Den beste delen? Unisex slip-ons kommer i 44 forskjellige farger og mønstre, som alle koster under $20.

Amazons bestselgende alternativ går utover som et alternativ for strandløping, yoga og vannsport takket være den unike sokklignende designen, som gir en tettsittende passform for ultimat komfort. Og siden de har en slitesterk gummisåle, kan du stole på at dine egne såler holder seg trygge.

RELATERT: Disse bestselgende flip-flops med buestøtte er komfortable nok til å ha på seg hele dagen

Jeg kjøpte disse skoene for et par år siden før en elvetur og UM, DISSE ER FANTASTISKE, sa en shopper . Disse skoene føles som sokker, men med såle nok til at du kan gå på grus uten problemer. Det er virkelig som å gå barbeint. Dessuten er dette de eneste vannskoene jeg har brukt som IKKE slipper inn en haug med rusk i skoen.

Det er mer enn 3500 perfekte anmeldelser igjen til den populære slip-on sko , med kunder som sier at de har brukt dem på alle eventyr under solen - men etter å ha innsett hvor komfortable de er, bruker noen dem til og med der du minst forventer det.

Jeg bor på kysten av Florida og kjøpte opprinnelig disse skoene for å ha på meg da jeg skulle beskutte, sa en anmelder . Men de var så komfortable og lette at jeg snart begynte å bruke dem som tøfler rundt i huset... Jeg bor sammen med min eldre søster og gjett hva? Hun måtte ha et par også.

Hold føttene glade hele sommeren ved å gå til Amazon for å få de komfortable bestselgende skoene for så lite som $8.

VIFUUR vannsportsko Barfot Hurtigtørrende Aqua Yoga SokkerKreditt: Amazon

Kjøpe det! Vifuur Slip-On vannsko i hvit, $7,99–$18; amazon.com

VIFUUR vannsportsko Barfot Hurtigtørrende Aqua Yoga SokkerKreditt: Amazon

Kjøpe det! Vifuur Slip-On vannsko i Leopard, $7,99–$18; amazon.com

Kreditt: Amazon

Kjøpe det! Vifuur Slip-On vannsko i svart, $7,99–$18; amazon.com